Gå til innhold

Lagring av bilder på nettet - anbefalinger?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Mulig jeg misforstår her, men jeg trodde trådstarter ønsket å vite om gratis lagringsplass på nettet for bildene sine, ikke fremkalling?

 

Jeg vet om disse, men har ikke prøvd noen av dem før:

 

ImageShack

Flickr

 

Akamera tillater deg også å laste opp bilder i et galleri, gjør de ikke?

Jeg ville uansett funnet en god og seriøs side mot en slant penger. Jeg vet dessverre ikke om noen slike, men det gjør nok andre her på forumet.

Lenke til kommentar
Mulig jeg misforstår her, men jeg trodde trådstarter ønsket å vite om gratis lagringsplass på nettet for bildene sine, ikke fremkalling?

 

Netopp :thumbup:

Eurofoto (VG; Aftenposten) har i vertfall lagring. GRATIS ubegrenset lagring. Jeg har endel mine bilder der.

 

Elite Foto har 200mb lagringsplass gratis.

Endret av perah
Lenke til kommentar

Hvis man har litt kunnskaper om å sette opp egne galleri så anbefaler jeg sterkt å kjøpe noe form for webhoteltjeneste, installere feks Gallery og styre alt dette selv.

 

Personlig er jeg så heldig at jeg drifter min egen webserver og dermed har full mulighet til dette.

 

http://www.web10.nu/?llref=td_no virker som en billig plass, 9kr pr mnd for 125 mb webplass og deretter 5kr ekstra pr mnd for 50 mb. 125 megabyte gir mulighet til å lagre en del bilder.

 

Har ikke prøvd dette webhotellet selv.

 

Men dette krever litt kunskap om web og gjerne php etc.

Lenke til kommentar

Jeg bruker SmugMug. Betalingstjeneste, men kun $30 pr år og da får man ubegrenset med lagringsplass, ingen reklame/popups og ryddig organisering av bilder/gallerier. Jeg har lastet opp ca 3000 bilder (nesten 3GB) helt uten problemer. Det finnes også mer avansterte varianter på Smugmug, men disse koster mer penger.

 

:thumbup: Anbefales! Sjekk ut SmugMug :thumbup:

 

Benyttes denne koden "JYYUeP0TIuMJw" i "Referred by"-feltet ved bestilling, får man $5 i rabatt.

 

Reviews

 

 

Birkulf

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...
Da kan du kanskje si hvilke norske tjenestesteder du anbefaler, og jeg er interesert i å vite hvorfor de nevnte stedene er "crap"..

 

De norske stedene som ofte refereres til MÅ som regel være knyttet til passord, altså verdiløst. Hva da med utenlandske besøkene?

 

Hvorfor må du bruke passord? Ja, du må bruke passord for å laste opp til din konto, hvordan du velger å bruke bildene etterpå er jo helt opp til deg. Om du vil ha kontroll over hvem som får se, så deler du med passord, om du gir deg pokker i hvem som får se så deler du åpent. Jeg vil gjerne se hvilken nettlagring som lar deg laste opp ting uten passord...

 

Har du i det hele tatt sett på de norske fototjenestene? Alle tilbyr gratis lagring. Enkelt og greit fordi ingen vil være først for å ta seg betalt. Eurofoto har ubegrenset lagring. Ja akkurat ubegrenset og gratis. Vel og merke av bildene dine. http://www.eurofoto.no/page.php?subid=42

 

I Norge, eurofoto.no, fotoknudsen (usikker på delingsalternativer), Elitefoto (har stort sett kopiert alle delingsalternativene til eurofoto)(foto-olsen som refereres en del til på forumet her er en del av elitefoto-tjenesten). Kodak og fuji har vel også løsninger i Norge.

 

Språk? Sist jeg sjekket hadde Eurofoto muligheten for å vise på engelsk. Crap? Jeg trykket på linkene over, og om jeg skal anbefale noe i utlandet så må det være sider som ophoto.com, snapfish.com eller shutterfly.com. Dette er sidene som ligger nærmest opp til de norske i kvalitet.

Lenke til kommentar
Har du i det hele tatt sett på de norske fototjenestene?

 

Ja, flere. Og de jeg har sett på har man måttet ha passord for å logge inn å se bildene, altså man kan ikke linke direkte fra f.eks. sin hjemmeside til en side med bilder. Slik har det vært, men du sier man nå får egne sider som kan linkes direkte til uten passord eller noe?? Da er jeg enig, da er det bra saker! Ikke at jeg stoler på at det vil vare så lenge, men det kan en jo ikke på noe som er gratis likevel.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...