Gå til innhold

Den bittelille airsoft-tråden. Les første post.


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Ville sett utrolig mye bedre ut i så fall. Selv er jeg egentlig ikke så stor fan av slike kit, moderne kit derimot. Men kitet ditt ser jo uansett bra ut.

 

 

Helvete! Hele bildet forsvinner til venstre, noe som fører til at jeg ikke kan bruke smiliene. Dritt.

 

Edit: Lurte på en ting angående angående rødpunkter av den "flate" typen. Hva skjer om du ikke kikker rett på den, men litt på skrå. Ville siktet "flyte" rundt, vil det forsvinne eller vil det bli stående midt på?

Endret av Cutthroat Bill
Lenke til kommentar

Gunfreak, ente du opp med noen bivirkninger når du installerte en HurricanE kropp på din M733? For min M16A2 har gått rett til helvete siden jeg prøvde å sette på en HurricanE M16A2 kropp. Nå vil ikke beskyttelseslaget foran hop-up'en gli tilbake skikkelig, kolben passer tydeligvis ikke og jeg får ikke klemt receiver pin'ene inn.

 

Hjelp?

Lenke til kommentar

eneste jeg hadde, var at selectoren ikke ville ta skikelig, så semi og safe, ikke funka den skøyt full auto hele tiden. men fikk fiksa det, ellers har jeg ikke hatt noe problmer med den.

 

når det gjelder det tynne beskyttelse tingen som er over hopup, er ikke den en must, med de fleste metal kropper må man fjærne den. og den har ikke noe super spesiell nytt. og den er så tynn, at det skal lite til at den ikke viker skikelig.

Lenke til kommentar
Ok.

 

En annen ting. Jeg sliter med å feste Guarder RP A1 til G&P M16A2 Carry Handle Mounten. Trenger jeg en ny mounting dings?  :no:

 

Og, receiver pin'ene, må tydeligvis bankes hardt for å gå inn i "hullene" sine. Er noe galt, eller skal det være sånn?

5569586[/snapback]

 

kjønner ikke at du kan ha problemer med det, har samme mounten og har ingen problemer...

 

og grunnen til at de er vansklige å få in er at de skal være vansklige å få ut, da det er et vanlig problem en pins faller ut..

 

man kjøper gjerne noen sånne typer.

http://www.wgcshop.com/pcart/shopper.php?i...IN-M16_cat_Pins

http://www.wgcshop.com/pcart/shopper.php?i...M16TDP_cat_Pins

Lenke til kommentar

Da fungerte metallkroppen perfekt! Våpenet er testet og funket utmerket. Solid som en stein. :love: Fjernet "sluttstykket" jeg. Så nå har jeg bare lokket som flipper opp når jeg drar i ladearmen. Og receiver pin'sene fungerte fint de, etter jeg slo dem inn med hammer. ;)

 

Eneste er den mounten da. :hmm: Er du sikker på at du har lik utgave som meg? Det følger med fire umbrakoskurer som skal festes oppe og nede på mounten, to av dem skal klemme fast RP'en, men jeg får ikke festet de som skal koble selve mounten til railen skikkelig. Den henger løst, og det er usansynlig vanskelig å stramme dem.

Endret av Kyrre (GHL)
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...