Gå til innhold

Den bittelille airsoft-tråden. Les første post.


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Må ha noko klart her. Har høyrt nokon inkluderar frakt i momsprisen? Altså. Visst eg kjøper eit våpen til 1000kr og frakta er 500kr. Då blir reknestykket:

 

1500kr x 1.25 (moms) = 1875kr

 

Eller er frakta EKSLUSIV? Då blir reknestykket:

 

1000kr x 1.25 (moms) = 1250kr

 

Edit: Leif

Edit2: For å gjere det litt enklare; er det moms på frakten?

Endret av Scarn
Lenke til kommentar
Jing gong.

 

Da anbefaler jeg at du bytter deler inni... Er så vidt jeg vet, bare Classic Army som hadde tålt det batteriet..

At det var-hæ? Jeg kjører 9,4v på alle mine rifler, alt fra billig Jing Gong til Tokyo Mariu og Classic Army. Aldri hatt noe problemer med dette, selv om de egentlig går på 8,4v.

Lenke til kommentar
At det var-hæ? Jeg kjører 9,4v på alle mine rifler, alt fra billig Jing Gong til Tokyo Mariu og Classic Army. Aldri hatt noe problemer med dette, selv om de egentlig går på 8,4v.

 

Alt går an. Kan kjøre 12V LiPo batterier også om du vil det, men om man vil beholde girene og stempelet bittelitt lenger så kjører man safe imo. Høyere volt vil også gi høyere skuddtakt, og hvis innmaten ikke er laget for det så spises de fort opp.

 

Jeg tror Jing Gong'en vil klare 9.6V helt greit, når noe først ryker da så tror jeg at det var på tide å bytte innmaten uansett. Bare prøv å holde avtrekkerfingeren litt vekk til tider også, ikke peis på med 10 sekunders lange salver hver gang du ser en person. Jeg er fan av bursts, da sparer du inn litt på kuler også og man slipper å reloade så ofte.

Lenke til kommentar
Eneste er at jeg ikke har et lite nok umbraco-jern til og skru fast sikringa på m9-en som er veldig løs :S

 

Vet ikke hvilket merke du har, men det fulgte med en bitteliten umbraco til begge mine M9'er fra KSC. Jeg fant min igår faktisk, liggende i esken etter å ha lett på Biltema, Clas Ohlson, Jernia osv. Den er liiiiiten. 0.5mm tror jeg, og det minste jeg fant i butikk var 1.5mm

 

Da var det tid for CQB i Bockaby i Sverige også ^^ Så batterier klare, magasiner klare og glede seg.

Lenke til kommentar

Sikringa på høyre side av m9-en som er løs, har ikke noen stor betydning sånn sett ettersom jeg bruker tommelen og dytter på venstre side. Kunne trengt en 0,5 eller noe slikt selv ja.

Kjøpte m92f fullmetall GBB "Bell" fra rsov.com med en kompis. Budsjett m9 til kit kan man vel egentlig si :p Den skyter ok, men ikke mere.

Lenke til kommentar
Noen som har prøvt denne?

http://www.gunnerairsoft.com/catalog/produ...roducts_id=1470

 

Ser ganske tøft ut med blowback på rifle da! :)

 

Blowback er tøft, men det å legge til enda flere bevegelige deler på en AEG er litt mer usikkert. Jeg har lyst på en EBB, men trenger ikke enda flere deler som potensielt kan gå i stykker på min rifle, så jeg venter å ser hvordan dette går. TM har jo akkurat begynt, og CA har kastet seg med og nå kina merkene. Litt usikker på hvordan dette funker og hvis noe går galt så er nok ikke reservedeler det letteste å få tak i.

Endret av KingArms
Lenke til kommentar
Kjøpte meg denna. Nokon som vil gi ei lita tilbakemelding på kjøpet? Fungerar den? Korleis vil du tru kvaliteten er? :)

 

Kvaliteten på det ytre er topp. Den er dritfin og digg å holde på. Kalash lager veldig fine AK'er. Internt er den god til sitt formål, gjerne med nytt batteri så får du litt mer opplevelse av hva den er god for. Fyren på softguns.no har hatt den liggende lenge nå i butikken og blir til at jeg tafser litt på den hver gang :p

 

Om den fungerer er det vel du selv som må finne ut. Jeg syns AKSU'en er litt kort, ikke at jeg har noe imot korte våpen da jeg er fan av CQB versjonene til ArmaLite, men syns AK47 og AK74 er litt tøffere.

 

Jeg tror du vil ha mye glede av den. Ta vare på den, antar det er den med ekte tre også. Da ville jeg pussa litt på den og sørge for å olje den nå og da for å beholde treverket. Den blir imo enda kulere hvis du pusser litt forsiktig på kantene også for å få den til å se slitt ut. AK'er er mest sexy når de er litt brukt, de skal liksom ikke se ut som de kommer rett fra samlebåndet.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...