Gå til innhold

Lager image på 22kb/s? hvorfor?


Anbefalte innlegg

Når eg nå prøver å ta backup av et spill, så brenner min Nec 3520A på bare 22kb/s. Starter først på 202 for så gå ned til rundt 20. Har prøvd med både Nero og CloneCd. Det skjer når eg skal skrive til image, så eg har ikke kommet så langt at eg skal brenne på CD enda :)

 

Hva er det som skjer? Har ikke flashet brenneren enda, så ingenting er tuklet med (kanskje det som er problemet).

 

Det skal også nevnes at eg har en hissig TROJ_AGENT.AC på maskinen som eg for tiden baler med å bli kvitt, men dette burde ikke være noe problem for å lage image vel :)?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

En liten trojaner kan vel alltids være med på å sinke ned en maskin, kommer an på hva slags ressurser den legger beslag på.

 

Men det kan likesågodt være selve CD/DVD-platen som er noe ripete/skadet, og derfor vanskelig å lese. Videre kan det gå veldig sent hvis du har en proppfull harddisk som er full av fragmenterte filer, og dette imaget må lagres på mange forskjellige steder på disken.

Lenke til kommentar

Det er nok som du sier breathe, men det må da gå an å sikkerhetskopiere spillet. Eg fikk oppgaven å brenne Sims2 til min lilesøster som ikke er så flink å behandle cdplater i lag med venninnegjengen sin. Å la hun håndtere en kopiert versjon fremfor originalen er derfor på sin rette plass, og dette er så vidt eg vet, ikke noe ulovlig er det?

 

Vet du hvordan eg håndterer problemet?

Lenke til kommentar

Ja det kan ta lang tid, FIRE CDER, så er du helt sikker på det du sier? For du sier rett ut at det rett og slett ikke er annet eg kan gjøre enn å ta tiden til hjelp. Ikke misforstå meg, eg er kjempetakknemlig for din og andres hjelp, men du virket så sikker i din sak, noe som eg har vanskelig for å svelge i denne sammenheng. Vi har knekt sikkerheten til cdene (og i det siste DVDene) i tiår, hvorfor skulle et barnespill som SIMS2 være en hinder?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...