Gå til innhold

Får ikke slettet viruset :/


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Takk for svarene deres, eg burde også visst dette da eg har gjort dette før :)

 

Uansett, eg har fjernet alt som het wdmphj.dll og *.exe, men dette hjalp ikke. Kjørte først virusscannen med alt mulig dill dall på slik at det tok LANG tid, men klarte ikke fjerne de fire virusene den fant i sikkerhetsmodus.

 

Gikk inn etterpå og fjernet dem manuelt, søkte etter wdmphj.dll og fjernet dette + exe filen, men det funket likevel ikke. Har brukt ad-aware second edition med manuell setting og fant endel, men klarer ikke fjerne alt. Spybot search and destroy har eg også kjørt, men endel av disse itemene dukker jo opp igjen.

 

Uansett, eg har en siste ting eg skal gjøre som eg kom på nå som eg skrev dette (hjelper å skrive/snakke om det lol), eg skal fjerne noe greier i documents and settings som eg gjorde for en god stund siden. Eg tar og sletter alt i C:\documents and settings\\User Name (for alle brukere)\local settings\temp folder.

Lenke til kommentar

Eg gjorde akkurat den trinn for trinn guiden, bare at eg brukte nod32 som virusprogram etter at eg hadde endret noe navn i registeret (skiftet tilbake 2sek. etterpå som det stod) for så å restarte og kjøre nod32. Det programmet klarer jo fremdeles ikke å slette driten. Har prøvd den fixtoolen deres også.

 

 

Trodde ikke det skulle være SÅÅ vanskelig å slette et enkelt virsu, eller trojan er det vel egentlig (TROJ_AGENT.AC).

 

Har prøvd ad-aware og alt mulig dritt i sikkerhetsmodus uten nettverk. Når eg tar med nettverk klarer eg faktisk å fjerne alt, men med engang eg kommer tilbake så er det et helvete. Funker å bruke opera heldigvis som nødløsning (men vil ha maskinen frisk for virus/trojaner).

 

Har klart å finne frem til filen og slette den, det er den som heter wdmphj.dll i virusprogrammet. SLettet alt som het wdmphj, men kom fort tilbake. Ja eg gjorde dette i sikkerhetsmodus

 

Takker for alle som har støttet meg hittil :)

Endret av Grisegutt
Lenke til kommentar

Irriterer meg noe så inn i helvete, kanskje mest fordi eg ikke får det vekk bare. Okey, men det som egentlig skjer er at startsiden min er et mareritt med mange popups, disse kommer med jevne mellomrom enten eg starter explorer eller ikke.

 

Har heller aldri hatt problemer med å fjerne virus, men denne var en tøff en. nod32 som liksom skal redde rassen min svikter dypt :/ Hva er vitsen med et antivirusprogram som ikke gidd slette det eg vil den skal slette? Ender jo opp med at den kun finner plasseringen av viruset, og så må eg inn og fikse egenskapene på filen og slette den selv. Så enkelt var det dessverre ikke med troj_agent.ac

 

Selv når eg ikke finner den lenger, så klarer nod32 å finne den ofte (uten å kunne gjøre en dritt med den såklart).

 

Eg tror folk på dette forumet klarer å guide oss gjennom trusselen uten å ty til formatering. Har jo prøvd trendmicro sin guide om dette viruset, kanskje eg gjorde noe feil :hmm:

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...