Gå til innhold

Den store DS tråden!


Winters

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Kult men FPS ( førstepersons skyter) spill på DS er jo en drøm og spille har hatt ds en stund nå å lurer på om det kommer noe andre FPS spill enn James Bond og Metroid Prime firts hunt

Vet ikke flere nå, men du er ikke den eneste som venter spent på det nei. Touchskjermen er helt genial når det gjelder FPS. Personlig så ser jeg aller mest fram til Metroid Prime Hunters. Håper historien delvis baserer seg på Prime serien på GC :)

Lenke til kommentar

Bare lurte på om noen her har prøvd ut multiplayer funksjonen på DS når det gjelder både i spill og Pictochat. hvor langt kan man gå fra hverandre før man mister kontakten. I tester sier de at det går ann og være 30 meter unna og i innstruksjonsboka står det 10 - 20 meter hva er riktig ?????

Lenke til kommentar

Jeg og en kamerat testet Mario 64 DS og Pictochat fra ca. 10 meter og det fungerte fint. Det var mellom forskjellige rom i huset.

 

Grensen på 10-30m er slik at dersom du beveger deg over 10m så må du ha optimale forhold, ellers vil signalet bli for svakt. 30m er via luft uten hindringer.

Lenke til kommentar

Ok. Enda et spørsmål, skal kjøpe meg psp på fredagen, men vurderer å kjøpe meg ds etterhvert og. Bor nå i USA, men skal hjem i midten av mai. Så det jeg lurer på, maskinen her koster vel $150, så det er vel ikke noe særlig billigere enn i Norge? Men, spill er billige. Rundt $30. Funker amerikanske spill på en norsk maskin osv? Og hvis jeg kjøper en amerikansk versjon, noe jeg burde være obs på? Mvh, Harry.

Lenke til kommentar

Ja, du kan spille amerikanske spill på europeiske maskiner. Eneste du må passe deg for er spenningen. Så du må skaffe et adapter til den amerikanske versjonen (120v) for å lade den her i europa.

 

EDIT:

 

NB: Leste nettopp at noen spill ikke blir kompatibel over wifi i multiplayer. Så noen amerikanske spill fungerer ikke over MP med europeiske spill og omvendt.

Endret av TCi
Lenke til kommentar
Noen som vet når Nintendo legger ut muligheten for nedlasting av demoer og slikt fra nettet ?? så det et eller annet sted på www.spill.no

Har ikke hørt/lest noe om det. Skal ikke se bort i fra at det blir slikt nedlastbart materiale nei. Nintendo har sagt at DS vil gå online i løpet av året, ikke noe mer nøyaktig enn det.

Lenke til kommentar
Gjest Yoshi

Jeg har planer om å anskaffe en DS i nær fremtid, men jeg så den, på en meters avstand, på Expert i dag og... er den ikke litt stor?

 

Ikke at det gjør noe for meg at den er stor, men blir den ikke litt upraktisk å frakte med seg da? Leste et sted at den er 14,8cm lang... Det er da mye mer enn SP, som jeg har fra før...

 

 

Og så et spørsmål eller to:

 

1. Kan man linke med SP? Da med GBAspill og gammel linkkabel?

 

2. Har Nintendo tatt seg sammen og satt på en headsettutgang? Det mangla mini.jack på Sp'en, sjå... Irriterende da lyden ellers blir høy for andre, følsomme folk i huset.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...