Gå til innhold

p4 2.8 , X800XT sapphire kort med 100fps i Hl2


tr0max

Anbefalte innlegg

Kan ikke se at jeg har lagt fram noen teorier i hele tatt jeg, kun begrunnede fakta. Tråden er ødelagt av feilinformasjon og offtopic poster uansett. Les posten til modde-fyren og svaret mitt på nytt du, tror ikke helt du forsto poenget.

Been there, done that, står fortsatt for det jeg sa tidligere...

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Går ut fra at "modde-fyren" er meg. .. Mener trådstarter hevder at noe er galt fordi han "bare" får 107 fps i stresstesten. Og han ønsker FPS>100 helst FPS>200 . Da mener jeg at han bør også få fikset skjermen sin slik at han faktisk kan se forskjellen. Noe jeg tror jeg bør ha rett til å mene.

Lenke til kommentar

Det virker jo absolutt som noe er galt når du har rimelig fet hw og likevel har såpass lav fps med alt på low. Jeg innrømmer at jeg ikke fikk lest hele tråden skikkelig (mye off topic) men lurer på om du har forsøkt følgende:

 

1. Defragmentert harddisken.

2. Sjekket med forskjellige drivere.

3. Sjekket etter virus/spyware/malware eller andre prosesser som bruker ressurser. Sjekk ressursbruken når maskinen idler og se etter om det er ukjente prosesser som bruker mye minne eller cpu.

4. Forsøkt med AGP Fastwrites av og på.

 

Jeg vet ikke så mye om CS:Source og skal heller ikke blande meg inn i FPS debatten men jeg mener at selv om Source engine er krevende er den også svært fleksibel. Du skal kunne oppnå bra ytelse med relativt lusne kort og jeg mener du burde lagt opp mot 100 FPS med mye høyere settings. Correct me if I'm wrong.

Endret av Carnifex
Lenke til kommentar

kan nesten høres ut som du har på vsync,er du sikker på at det ikke står på?

 

Hvis skjermen f.eks har 85hz, og du slår på vsync vil ikke spillet rendre flere bilder pr sekund enn det skjermen kan vise på 85hz. Det vil si at maskinen har mer kraft til andre oppgaver som f.eks AI i spillet..

Lenke til kommentar
Vist du er en gamer så er det ulovlig med mer enn 100 fps i konkuranse sammenheng(counter-strike). Så mer enn 100 i fps er no point my friend.

Er aktiv cs gamer selv og deltar ofte på lav-events i inn og utland. Du som startet dette innleggget -> SKJERP DEG. DU har overhodet ikke peiling.

[sARKASME]Ja. Det var et konstruktivt innlegg.[/sARKASME]

Har du ikke noe fornuftig å komme med, så kan du bare la være å poste.

 

Trådstarter: Det er iallfall noe galt. Jeg har ikke så veldig ulik hw som deg. Jeg kjører 1280 alt på maks og 4xAA/8xAF. Jeg ligger mellom over 70fps hele tiden.

Lenke til kommentar

Trådstarter tr0max,jeg har et lite triks til deg visst du vil ha høyere fps enn 100. Men som sagt du merker ikke forskjell og husk å skru det av når du deltar på lan-events. Følgende kommando skriver du inn i counter-strike consolen; developer 1.

Deretter skriver du følgende kommando; fps_max 200.

Nå skal du se, fps din flyr opp mot 200 tallet. Fpsen kan bli mer ustabil(hopper opp og ned). Dette er en løsning vist du vil ha så høy fps som mulig i "ingame counter-strike."

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...