Gå til innhold

Noen farer ved å åpne pipes lines?


psiR

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Et bra emnefelt er et emnefelt som forklarer godt hva innholdet i posten din går ut på. En bruker bør kunne skaffe seg oversikt over hovedinnholdet i posten bare ut fra å lese emnefeltet. Emnefeltet i denne tråden var ikke godt nok, og har derfor blitt endret slik at det er lettere å forstå hva slags informasjon tråden inneholder. Vennligst forsøk å tenk på dette neste gang du starter en tråd.

Lenke til kommentar
Det er farlig ja, kortet kan bli ødelagt. Hvilket kort har du ? virker som 6800LE kortene har veldig lavt antall fungerende modder, blir altså ødelagt med en gang eller over tid, men kan hende du er heldig.

Eh.. nei. Kortet kan ikke bli ødelagt med softmod. Om det sluttet å fungere over tid er dette i såfall relatert til overdreven overklokking eller lignende. Det verste som kan skje ved at en åpner pipelines er artifacts som følge av ødelagt pipes. Disse vil forsvinne om en lukker ødelagte pipes igjen.

 

Vær litt forsiktig med bombastiske uttalelser gsn.

Lenke til kommentar
Ok, nei jeg har lest i flere tråder her at mange her har ødelagt sine 6800LE kort ved softmod, men kan jo hende de lyger :p

Det går ikkje ann å øydelegge kortet sitt av softmod. Som oftast skyldast feila defekte pipelines eller at kortet er klokka for høgt, men kortet vil funke slik som det skal med standard instillingar.

 

Eg har sjølv merka at eg ikkje kan ha kortet på 16x1,5vp lengre fordi kortet begynner å gi etter, men kanskje det vil hjelpe med ny kjølar (har bestillt).

Lenke til kommentar

Ok, nei beklager hvis jeg har feil informert noen, men jeg HAR lest i flere tråder at folk spør om de kan få nytt kort på garantien når det ikke hjalp å flashe kortet tilbake, dette gleder for det meste 6800LE...

 

Men om det var en kombinasjon av overklokk og softmod er veldig sannsynlig..

Endret av gsn
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...