Gå til innhold

Teame opp med høyere\lavere grads characters?


Anbefalte innlegg

Hei alle beta-testende og\eller retail-ventende WoW-fans :)

 

Har et spørsmål. Jeg og noen gamle reallife-kompiser lurer på om vi skal henge oss på WoW når det kommer ut, og typisk spille sammen med voicecomm osv når vi har mulighet.

 

Et mulig problem at vi kommer til å bruke veldig varierende mengde tid på spillet fra person til person: En av gutta bruker kanskje opptil 20t i uka på dataspill, en annen maks 2-3t i uka.

 

Har testet f.eks Anarchy Online med en kompis før, og det var det håpløst å spille sammen\groupe dersom den ene hadde dradd litt fra i levels. Hvordan funker dette i WoW? Går det an å utrette ting sammen (queste, utforske etc) selv om det er litt level-gap mellom folk, eller....?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Det funker å teame opp sammen, men han har garantert gjort questene du gjør før. Sett at du skal gjøre deadmines på level 20. Han er da kanskje level 35. Hvis han da er med og hjelper deg i Deadmines, vil dere få mindre XP per mob dere dreper, og mobsene vil mye heller aggroe deg enn han. Dårlig idé med andre ord.

Lenke til kommentar

Litt forskjell i lvl går jo. Men noe mer enn 3-4 og kanskje 5 imellom så blir det gjerne litt knotette å få til. Dette fordi de fleste questene har en minimums lvl for når man kan få de. Problemet når det blir for stor avstand er også at det den som er lavest i lvl for xp for å drepe får ikke den som er høyest i lvl xp for, og motsatt. Det går alltids ann å finne noe midt imellom men det blir jo litt begrensende.

Lenke til kommentar

Ok, det var forsåvidt dette jeg var forberedt på...

 

Men et oppfølgende spørsmål: Sett at vi nå lager characters kun for "kompis-bruk" da alle kan spille. Jeg regner med at folk gjerne vil være forskjellige raser (men vi burde klare å holde alle innenfor enten Horde el Alliance). Siden forskjellige raser har forskjellige startsteder, vil det ta lang tid for oss å komme oss til et fellessted hvor vi kan møtes? Litt kjedelig hvis person X velger Y rase og må opp Z lvls for å klare å reise til stedet resten befinner seg.. :)

Endret av thomanil
Lenke til kommentar

Så lenge level forskjellen ikke er FOR stor så skal det gå ann å hjelpe hverandre med ting og tang. Men jeg vil nå uansett anbefale alle å joine et guild og se på vanlige quests som mer en alene-ting og kanskje få hjelp av en kamerat en gang i bland.

 

Det geniale med et guild er jo at det som regel er noen andre i guildet som har det samme ugjort som deg og du kan dermed lett få hjelp.

 

Det er også ganske vanlig å sette opp grupper for instance huler (Harde huler med strie monstre og mye bedre drop.) Disse gruppene vil du vertfall ikke prøve å ta på egenhånd ;)

 

Som sagt så er det mye bedre drops i disse hulene så det er ikek noe problem å finne seg noe brukbart, eller i det minste få noe du kan selge om du skal hjelpe noen venner som ligger noen levler etter. (men ikke regn med så mye experience) ;)

 

-----------

Det er for resten ikke noe stort problem å komme seg til de andre starting-locations. Bare hold deg til veien og spør deg frem.. Evt få noen til å eskortere deg :)

Endret av SEeKz0r
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...