Gå til innhold

Netshop: Demo Asus 9800XT 3300,-


Anbefalte innlegg

Var inne på netshop i går kveld, kikket litt på demo sidene dems, ser at dem priser et

Asus 9800XT i uorginal emballasje til 3300,-. Dette er vel i meste laget vel? For den prisen får man hos netshop et Sapphire Radeon x800pro til nesten samme pris. De selger også den noe dårligere 9800pro til drøye 2000,-

Vel blir spennende å se hvor lang til netshop bruker på å rette opp denne overprisingen.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Det er absolutt i meste laget, men det henger vel bare igjen fra siste lagerpris på dette kortet. Dessuten er Asus-kortene som regel de dyreste på de forskjellige modellene.

Hvis Netshop har solgt dette kortet da det var nytt og kostet nesten 4000,- og de enten fikk returnert det med en gang, eller har fått krav på alle penger tilbake, må de nesten selge det til denne prisen med mindre de vil gå med tap. Og kanskje de velger å gjøre det til slutt.

Lenke til kommentar

De må nok selge det en del billigere enn det, hvis de skal få det solgt, men, jeg velger nå å tro at det er prisen som ikke er blitt oppdatert, er flere webshopper som jeg har sett som har dyrere priser på demosidene enn hva det koster nytt.

Sender man webshoppen mail og gjør dem oppmerksomme på dette, så får man som regel en "ny" lavere pris på produktet.

Lenke til kommentar
Er det jeg ofte ser i demobruktdelen. De er i utgangspunktet billigere, men prisene blir oppdatert mye skjeldnere, slik at det ikke alltid er så lønnsomt. Dette gjelder vel de fleste webshopper egentlig.

Konklusjon:

Send mail til den respektive butikken med forespørsel om prisen er riktig. Hvis de sier "Opps, den var litt feil, den skal være rettet nå" så er du sikret å være den første som kjøper demovaren til riktig pris.

Lenke til kommentar
Gjest Slettet+6132

Jeg har vel nevnt det før...

Det er kun en Webshop som har hatt gode priser for demovarer.. og det er PS-Data.. Etter at de "oppgraderte" Lagersalg.. er dette tilbudet dessverre må jeg si blit magert og heller ikke så rimelig lenger.. Men.. det er fortsatt en knapp bedre mht. pris enn Demovarer hos Komplett..

Når det gjelder Netshop, MPX.. og de få andre som har "lagersalg/demovare"...så bærer disse nettop preg av.. "Varer vi ikke fikk solgt for lenge siden.. som ligger som hyllevarmere.. i håp om at en tomsing vil kjøpe den til en pris som dekker noe av inntakskost.." elns... :)

Lenke til kommentar
Whoops  :blush: Dere har så rett så rett... Vi har skudd og fikset litt på det nå.  :innocent:

 

Mvh,

Andreas, Netshop

Heisann Netshop!

 

Slenger meg på i denne tråden, da mail tydeligvis IKKE hjelper, for jeg sendte dere denne for over 14 dager siden:

Tror kanskje dere trenger en liiiiten gjennomgang av prisene på demovarer, dere har bl.a. et sett med Kingston RAM-brikker der til 2495,- hvor vanlig pris er 1795,-(de er riktignok ikke på lager, men jeg tviler på om noen lar seg friste til å betale 700,- ekstra av den grunn...

 

Det er disse jeg mener dere kanskje bør justere litt på... :p

Kingston HyperX 1024MB 400MHz DDR - DEMO til 2495,-(som nå er satt ned til 1695,-)

Kingston HyperX 1024MB 400MHz DDR - "Normalpris" til 1795,-

Endret av Fiesta
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...