Gå til innhold

Har problemer med min Mp3 spiller


Anbefalte innlegg

Hei! jeg har en Creative Muvo Slim. Jeg formaterte(i fat32 format) den igår, fylte den opp med sanger og idag på skolen så gikk den ikke på, det stå bare " Disk system error"(er ganske sikker på at det var det som sto) så tok jeg batteriet ut av mp3 spilleren og så på igjen og fra den gangen av så har jeg ikke klart å slå mp3spilleren på igjen. nå står det ingenting på skjermen, virker som om fra den gangen jeg tog batteriet ut og inn av mp3spilleren så begynte batteriet å svikte.

 

help :cry:

 

bruker mp3 spillleren hele veien(veldig avhengiv av den) så vil få an på igjen fortest muligt.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg lastet det ned og installere det nye firmware, men mp3 spilleren ser ikke ut til å virke når den ikke er koblet til datamaskinen gjennom usb`en. Det er som om batteriet feiler noe. sinnsykt merkeligt. som jeg nevnte tidligere så funket batteriet frem til jeg tog det ut og inn av mp3`spilleren etter den klikket.

 

Hva kan jeg gjøre nå?? jeg begynner å bli desperat her :no:

Endret av Marcelo
Lenke til kommentar
Unødvendig quoting samt dårlig bruk av emnefeltet blir sett på som upasselig, og kan bli sensurert eller endret av moderatorer. Overdreven bruk av såkalt SMS-språk, utropstegn/spørsmålstegn, forkortelser osv. skal unngås. Emnefeltet skal beskrive innholdet i tråden. Eksempel: Problem med TV-ut på Radeon 9800. Dårlig bruk av emnefelt medfører stengning av tråden.

 

Et bra emnefelt er et emnefelt som forklarer godt hva innholdet i posten din går ut på. En bruker bør kunne skaffe seg oversikt over hovedinnholdet i posten bare ut fra å lese emnefeltet.

 

Tråden har et dårlig emnefelt og vil bli stengt deretter. Vennligst les utdraget over fra retningslinjene og netiketten angående dette.

Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
×
×
  • Opprett ny...