Gå til innhold

Det burde vært mulighet for å få email på diskusjoner en sel


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Er enig med dykk i at det hadde vært kjekt med ein slik funksjon i forumet.

 

Har savna ein slik funksjon noen ganger på nokre intresante tråder som eg ikkje har starta sjølv..

 

Men,eg skjønner ikkje deg heilt Telcontar når du seier det er kjedelig å måtte skjekke om det har komt nye innspel i ein interesant tråd.

 

Når eg synest at ein tråd er interesant så synest eg ikkje det er kjedelig å skjekke om det er komt nye innspel men,om det hadde komt ein slik funksjon som du henviser til.Hadde ein slept å skjekke ofte og funnet ut at det ikkje var komt noen nye inspel.

 

Med ein slik funksjon som du tenker på kunne ein skjekke tråden den når det var komt ny inspel og sleppe å skjekke forumet og finne ut at det ikkje var komt noen nye inspel..

Lenke til kommentar

Quote:


Mr.Hassan skrev (2001-11-16 10:33):

Har savna ein slik funksjon noen ganger på nokre intresante tråder som eg ikkje har starta sjølv..


 

Vi skal se hvilken funksjonalitet vi etterhvert legger til i det nye forumet. Har langt mer lyst til å satse på det nye forumet dersom det viser seg at det klarer å følge med ytelsesmessig.

 

URL: http://forum.hardware.no/frames

 

Mvh,

Amund

Lenke til kommentar
  • 1 måned senere...

De må isåfall legge til slik ,at NESTE person som svarer etter en selv har skreve noe, får en mail om , ikke hver eneste gang .. tro meg det er MAKS irriterende , jeg regga meg på et forum viaarena.com trur jeg , og der så fikk jeg mail etter HVER gang noen skrev i samme thread som jeg hadde skreve i , så det ble jo sån mail bombe etterverdt fikk jo 50-100 mails om dagen , måtte bare sette sån at automatisk ble sletta med ei gang de kom.

 

Ta det til ettertanke..

Lenke til kommentar

Quote:


Mr.Hassan skrev (2002-01-07 12:41):

Ingen som veit om det er skjedd noko utvikling?

Eventuelt fast slåing av at det ikkje blir noko av i det heile tatt..?


 

Det har ikke skjedd noe i denne sammenheng siden sist. Siden det er så stor interesse for en slik funksjon skal jeg sørge for at dette blir gjort, men jeg kan ikke love nøyaktig når dette er klart.

 

Quote:


Btw,er arbeidspresset til dykk som jobber med Hardware.no stort for tida?


 

Definitivt nok å gjøre, ja... Ting gjør seg ikke selv dessverre.

 

En slik funksjon er ikke så veldig vanskelig å lage, men den bør lages litt smart slik at man unngår å bli "spammet" slik det nevnes i en annen melding i denne tråden.

Er det fornuftig at man kun blir tipset om neste innlegg, og deretter må registrere seg på nytt igjen for å bli tipset ytterligere? (tenk på en tråd med 30-40 meldinger...)

 

Mvh,

Amund

Lenke til kommentar

Hei Amund!

 

Takker for tilbakemelding :wink:

Som sagt om ein lager ein slik funksjon er det viktig at ein har tenkt ein del igjennom korleis ein vil at funksjonen skal fungere i praksis slik at ein slepper for eksempel "spamming" som vart nemt tidligare :wink:

 

Kan du poste ei melding når du/andre har ein slik funksjon på "trappene" eventuelt oppe.

Lenke til kommentar

Ja! Dette må dere bare få til. Bruker alt for mye tid som det er på å lete meg frem til tidligere tråder.. ofte må jeg bare gi opp på grunn av tidsforbruket.

 

Det hadde vært perfekt om man selv kunne bestemme i hvor stor utstrekning man ønsket å bli mailet. Er det noe skitviktig vil man selvsagt være sikker på at man får svaret umiddelbart..gjerne på mobilen for min del..

Lenke til kommentar

Kan man ikke ha det slik at det i epostene som sendes ut er en "avabonneringslink" på "abonnementet" på den aktuelle tråden?

 

Hvis man f.eks. er lei av påminnelser etter 5 meldinger, kan man selv velge å trykke på "Avabonnere"-linken i stedet for "Les-linken".

 

Da slipper vi å finne på en automatisk ordning selv, brukeren bestemmer selv.

 

MLW

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...