Gå til innhold

Problemer med negativ scanning i Epson 2580


Anbefalte innlegg

Noen som vet hva som er galt? Jeg har nettopp kjøpt en Epson Perfection 2580 for å scanne inn alle negativene jeg har "liggende rundt".

 

Problemet er at jeg ikke får til å laste inn negativene automatisk. den trekker rett og slett ikke inn i maskinen slik den er ment å gjøre.

 

Noen som har hatt lignende problemer eller vet hva som er galt? Har koblet til USB og strøm. Har også fått til å scanne vanlige bilder på flatbed`en.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Er det mulig å forholde seg litt konstruktiv her !!

 

Jeg har ikke bedt om ubegrunnede meninger om denne scanneren. Det jeg derimot lurer på, er hvordan jeg skal få den automatiske innmatingen av negativer til å fungere.

 

Det er en fordel å kjenne til scanneren før man i det hele tatt begynner å kritisere.

 

Epson 2580 har fått flere utnevnelser i denne prisklassen. Ikke alle har råd til en dedikert negativ scanner. Så spar meg for surmaga kommentarer.

 

Til Skarsk og TomViktor: Kikk på denne testen : http://www.xbitlabs.com/articles/other/dis...perf-photo.html

 

 

Her er konklusjonen for den som kan engelsk og ikke gidder lese igjennom testen:

 

Conclusion

You have witnessed a quite successful debut of the new models of the EPSON Perfection series that came to replace the popular Perfection 1670 model. The new products passed all my tests with honors; you can compare them with earlier-tested devices by referring to our previous reviews. I would like to emphasize the excellent design of the film auto-feeder of the Perfection 2580 as well as the real simplicity and the ease of use of both devices. With all the useful qualities of the Perfection 2480 and 2580 PHOTO scanners, I can’t but recommend them to your consideration.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...