Gå til innhold

Halo2, bedre enn Halo: Combat Evolved?


Tweaky

Anbefalte innlegg

Etter å ha spilt en del Halo 2 og masse Halo har jeg funnet ut at jeg likte eneren bedre :hmm:

 

Fikk ikke den skikkelige "Halo" feelingen når jeg spilte Halo 2 :( For all del, Halo 2 er et supert spill med bra grafikk, men jeg fikk aldri følesen av F.eks. "The silent cartographer" som er et av mine favorittbrett på Halo.. Synes Halo 2 virker noe mer lineært enn sin forgjenger, og liker ikke kontrollen så godt som i eneren

 

Nå utaler jeg meg kun om singel player her :)

 

Digger Halo :D

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

I HALO: Combat Evolved, så var HALO et mysterium. Du løper rundt på en mystisk verden som du må få kontroll over, før de andre gjør det. I 2'ern vet du hva HALO er og gjør, så da forsvinner litt av mysteriet. I HALO 2 så prøver de å gi deg en god del informasjon, mens i 1'ern sa de ikke så mye. Derfor kan man ofte gå tilbake til spillet og "finne ut nye ting".

 

Det eneste problemet jeg har med HALO 2, er at man må HOLDE X for å gå inn og ut av kjøretøy (og ta over kjøretøy). Dette fører til at man ikke kan hoppe raskt inn og ut av kjøretøyene, siden det tar lengre tid å holde enn å trykke.

Lenke til kommentar

vel, jeg er littegrann uenig med dere... jeg synes HALO2 var hakket bedre enn eneren. hvorfor? tja... jeg mener HALO2 har det lille ekstra jeg savnet i 1`eren.

man kunne jo f.eks. ha to våpen framme, overta farkoster og brettene synes jeg var litt mer allsidige og spennede enn i 1`eren. men likevel, 1`eren er et supert spill, men 2`eren er bedre! :D

Lenke til kommentar

Jeg er faktisk enig i at jeg synes Campaignen i 1'eren er bedre enn i 2'eren. Jeg vet egentlig ikke hvorfor, men i 1'eren hadde jeg den følelsen at jeg hele tiden ville gå gjennom spillet på nytt. Har rundet det 1'eren en drøss med ganger. Kanskje det er Live delen på 2'eren som har ødelagt for singleplayer delen. Jeg er forelsket i Live, og nå som jeg har det, har jeg ikke mer tid til singleplayer. Ingenting er bedre enn Halo 2 på Live. Selv ikke singleplayer ;)

 

BTW: Noe som var med i 1'eren og ikke i 2'eren, var de små merkene man får etter å ha klart en bane. Har man f.eks. klart en bane på legendary på 1'eren, får man et lite merke. Dette er noe jeg virkelig savner i 2'eren! :(

Lenke til kommentar

jeg mener Halo: Combat Evolved var bedre

 

Da Combat Evolved kom, var det "spillet" som alle spillte, det bød liksom på noe annerledes innen FPS sjangeren.

Det bød på større bevegelses frihet, ofte STOORE baner, for en gang skyld veldig god bruk av kjøretøy.

 

I toeren mistet HALO den litt mystiske storyen og feelingen, og så og si alt ble forvandlet til Action.

 

Brettene er liksom mer åpenbare, man vet ALLTID hvor man skal gå, og mer linære, heller ikke akkurat like store

 

Bungie lovte også ALTFOR mye, de lovte rå grafikk, MANGE kjøretøy, destructable terrain++ Hvis du fulgte med på Weekly update på Bungie.net ville du skjønt det

 

Grafikken ble jeg VIRKELIG skuffet over, når man så SGT Johnson første gang, gråt jeg nesten av skuffelse.

Det manglet også tonnevis med features.....

 

Da det også mangler gjenspillbarheten til Combat evolved, ville jeg si at HALO1 er overlegent

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Må bare føye meg inn i rekka og si at 2'a er på langt nær så bra som 1'a. Dem burde holdt seg til grafikken fra 1'a istedetfor å ødelegge moroa med den grafikken som er nå. Spillet er også kjedelig, og å hoppe over til Covenants er en idiotisk vri, det handler bare om å kjede seg gjennom bretta. :hmm:

 

Får bare håpe nr3 blir likere, for det er vel liten tvil om at det kommer, forhåpentlig first thing på neste box.

 

Halo2 i multiplayer rocker jo da litt

Lenke til kommentar

Historien er mer fyldig i Halo 2, og det er mye mystikk her og selvom man vet hva Halo er for noe. At du må holde inne X er bare en stor forbedring ettersom det betyr at du kan reloade uten å bli dradd inn i noen farkost, du må bare blir litt vant til det først.

 

SP i Halo 2 er litt raskere og veldig underholdende somoftest, men mange brett på eneren har noe som toeren ikke har. The flood er heller ikke like festelig å gjøre kål på i toeren mener jeg. Så, jeg mener historien er bedre i Halo 2, men det er noe fra som mangler i forhold til Halo 1. Men for all del, Halo2 SP er jo veldig bra og den vrien med Arbiter er somoftest svært god.

 

MP i Halo 2 er ikke mye skills som i Halo 1 kanskje og alle har muligheten til å drepe hverandre med litt spraying og flaks. Uansett så kan et lag/en spiller virkelig dominere kampene. Jeg vet ikke helt hva jeg likte best ettersom at jeg aldri fikk spilt Halo 1 MP på samme måte som med toeren, men Live på Halo 2 er jo fantastisk ser vi bort fra cheatere.

Lenke til kommentar

Synes Halo 2 er et par hakk bedre enn forgjengeren, både i single- og multiplayer. I multiplayerdelen er det stort sett pga. Live, mens jeg har vanskelig for å sette fingeren på singleplayerdelen.. Historien er liksom bedre på en måte, du får se ting med nye (Covenant) øyne, og alt virker mer.. episk på en måte (noen som vet hva jeg snakker om her egentlig?). Musikken er glimrende i begge spillene, men lurer på om jeg holder en knapp på Halo 2, også her (tror jeg... :dontgetit: )

Endret av Mr.FOXHOUND
Lenke til kommentar

Ja, mye mer av mysteriet rundt covenants kommer frem.. Men selv om historien kanskje er bedre i toeren synes jeg brettene i eneren er mye mindre lineære

 

Et annet minus med Halo 2 er lengden, det er jo helt utrolig kort! Fullførte det på en dag, og musikken synes jeg er bedre i eneren.. Soundtracket til eneren er ihvertfall bedre

 

Men Halo 2 er fortsatt et gullspill :)

Lenke til kommentar

Syns at Halo 2 er mindre lineært enn Halo 1 jeg. Litt sånn 'boss' opplegg på noen brett og mer variasjon. Begge Halo spillene er veldig rett frem men eneren er nok mest. Vil ikke si dette er et problem for spillet da.

I Halo 2 er ting mer scriptet. Ting som skal skje og ha passende kommentarer fra mariner/Cortana/Sgt. Johnson intreffer flere steder.

Og musikken i toeren er noen hakk bedre vil jeg si.

 

Vet rett og slett ikke hvilke av de jeg liker best. De blir for forskjellige samtidig som de er så like. ;)

Lenke til kommentar

He, he - jeg har en sønn på 9 som jeg har spilt masse Halo 1 med. Så kom Halo 2 og vi gledet oss som bare det. Men plutselig er det 16-års grense på spillet!? Dermed satte mor foten ned for litt uskyldig morro... :no:

 

Hva er det i Halo2 som gjør at den er "skumlere" enn Halo1?

 

PK

Lenke til kommentar
He, he - jeg har en sønn på 9 som jeg har spilt masse Halo 1 med. Så kom Halo 2 og vi gledet oss som bare det. Men plutselig er det 16-års grense på spillet!? Dermed satte mor foten ned for litt uskyldig morro... :no:

 

Hva er det i Halo2 som gjør at den er "skumlere" enn Halo1?

 

PK

det er nesten det samme men litt mer blod og vold :confused: men eg mener att det skulle være litt mindre aldersgrense. :p

Lenke til kommentar

De der PGI aldersgrensene er syke. Hvorfor fikk Tony Hawk underground 2 (og første) 16 år? Men Pro skaterspillene hadde bare 12 år (om jeg husker rett). Og splintercell Pandora tomorrow fikk 12 år. DEN burde ha 16 år, mens de nyeste Tony Hawk-spillene burde ha 12 år. Jeg får nå kjøpt spillene uansett så aldersgrensene er ikke så nøye for meg, men at en 12-åring ikke får kjøpe Tony Hawk... Samtidig som han får spille Splintercell... Sykt sier jeg..

 

Wow.. går litt OT... Til emnet: Digget Halo CE. Da Halo 2 kom ut digget jeg det jo like mye som CE. Men når jeg spilte CE igjen, var det litt lame, men det hadde visse ting som Halo 2 har mistet.

Endret av The_Fire
Lenke til kommentar
  • 3 uker senere...

De to-tre første gangene jeg spillte Halo 2, likte jeg multiplayer-mode'n i Halo 1 best. Men jeg syntes også at campaign i Halo 2 virket bedre. Men nå, ganske nylig, etter å spillt Halo 2 litt mer, liker jeg best multiplayer-mode'n i Halo 2. Filmene i campaign'en i Halo 2 er jo bare dritråe, og selve campaign'en synes jeg er ca like bra som i 1'ern. Så alt som skulle til for at jeg skulle like Halo 2 bedre enn 1'ern, var rett og slett å spille det mer.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...