Jump to content

PC Gamer

Medlemmer
 • Content Count

  228
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

About PC Gamer

 • Birthday 03/06/1989
 1. Vel, TV'en skal ikke kobles til datamaskin. Skal brukes til parabol, DVD og Gamcube. Så siden bildet er bra på den, kjøper jeg nok den
 2. Min gamle TV streiket, så jeg må kjøpe en ny. Istedenfor å bruke 4000KR på en stor Widescreen, vil jeg heller bruke dette på en litt mindre LCD TV, i og med at jeg sitter nokså nærme, derfor trenger jeg ikke spesielt stor TV, og siden jeg sitter nærme har jo bildekvaliteten mye å si. Så jeg kom over denne: http://www.komplett.no/k/ki.asp?sku=304951&cks=SPK Den koster faktisk bare 4000KR på Europris, så det er jo ganske billig, når den faktisk koster tusen kroner mer på Komplett. Den støtter også komposit, noe som ville gitt Gamecuben min sinnsykt bilde. Så da spør jeg dere: Er TV'en bra nok ellers? Altså på MS og slikt, eller bør jeg gå for noe annet?
 3. Jeg har tenkt litt på å kjøpe en LCD TV til Cuben min, men vet ikke hvordan bildekvaliteten blir. Jeg komer enten til å kjøpe Medion 20" LCD TV til 4000 på Europris, den samme TV'en koster faktisk 5000 på Komplett: http://www.komplett.no/k/ki.asp?sku=304951&cks=SPK Eller en 28" Widescreen 100hz fra Elkjøp, til samme pris. Men om LCD skjermen har et mye bedre bilde, vil jeg helle kjøpe denne, da jeg kan ta den med meg over alt (perfekt til å bruke når man skal spille multiplayer med x-box)
 4. Og når de imiterer Arnold
 5. Jeg bestilte like godt Gainward 6600GT GS fra komplett. Med litt støtte fra foreldre
 6. Jeg har et gammelt MSI TI4200 128MB versjon, som jeg kunne tenke meg å bruke på en server. problemet er at det ikke virker skikkelig Det kommer liksom striper på skjermen, slik at bare halvparten av all teksten vises . Og fargene blir fucka. noen som har noen tips om hva jeg kan gjøre?
 7. Finnes det noen nettbutikker som selger 6600GT til 1500 da? Jeg får ikke kjøpt det på Elkjøp..... siden det ikke kommer til nærmeste butikk...
 8. Mitt gamle kort har tatt kvelden, og dermed MÅ jeg skaffe et nytt skjermkort før Fredag. Grunnen til at det haster er at jeg skal på LAN den dagen, og kan ikke bruke det jeg har nå. Jeg har tenkt å kjøpe Aopen kort, ettersom alle andre kort med andre merker alltid går til H for meg (inkudert det forrige) Jeg har dessverre ikke mer enn NØYAKTIG 1500KR, etter bursdag. Grunnen til at jeg ikke har mer er at jeg brukte mye penger på noe annet, siden jeg ikke hadde regnet med å måtte kjøpe nytt skjermkort Dermed lurte jeg på: http://www.psdata.no/ps.asp?it=110980&mlevel=011301 Er dette noe å gå for? Jeg har ikke behov for å spille alle spill på sinnsyk oppløsning, bare så det er sagt
 9. Vel... de 3 gamle har jo allerede gruset LOTR.... men de to første har jo skuffet STORT... så hvis ikke de gjør 3'eren SKIKKELIG bra, blir det vel ikke flere filmer der på en stund Derimot, så får vel Lucas Arts sine største inntektskilder fra spill nå til dags... det betyr vel at George Lucas ikke trengs mer
 10. Jeg kan fikse Spray Tags og slikt.... Også skins hvis det trengs
 11. FarCry var som sagt et av de bedre spillene i fjor, og det nest beste NextGen spillet, RETT etter HL2. Det har også sinnyk enkel map maker og mange MODs kommer om ikke så altfor lenge. Laup og kaup!!
 12. Hehe, etter det jeg har hørt forskjellige steder, så er Rogue Agent et typisk: Vente til det er gammelt, for så å finne det billig i en eller annen butikk.
 13. Jeg har nå bestilt Underground 2
 14. Jeg har mye av SoundTracket fra MGS1 og MGS2. Jeg liker MGS2 sitt soundtrack spesielt godt Har ikke hørt noe fra 3'eren enda, er det like bra?
×
×
 • Create New...