Gå til innhold

MAX volt på AMD64 3000 winchester


Kjeksen

Anbefalte innlegg

Hei!

Lurer på hva max spenning er på amd64 3000 "winchester" er, cpu`en kjører nå på standard og spenningen ligger på 1.450V tempen ligger på 26 grader idle og 37 grader load ( boxed vifte )

tenkte jeg skulle prøve å klokke litt ( kommer ikke å klokke så altfor mye med tanke på at jeg har boxed vifta :p ) men venter en ny vifte i posten snart. Så derfor lurer jeg litt på hvilke spenninger dere kjører på deres cpu`er, og hvor mye har dere klokket den? lurer også på hva max volt en AMD64 3000 tåler.

 

takker for alle svar!

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg har hørt av en som har hørt at 1,7v er MAX. Selv har jeg kjørt min på 1,6v på det meste, men har selvfølgelig ikke merket noe til noen senskader da prosessoren kun er to uker gammel hos meg. Nå kjører jeg den på 1,55v, og så lenge man holder seg på fornuftige temperaturer, skulle ikke 1,6 f.eks være så farlig.

Lenke til kommentar

Har en 3200+ luftkjølt (2,0 GHz) klokka den til 2,7 GHz, maks spenning jeg hadde den på var 1,65v. Men skal du klokke langt må du ha minne som er av god kvalitet. Som noen har sagt fra før av, er det nok smart å holde seg under 1,7v viss du ikke har ekstremt god kjøling.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...