Gå til innhold

Hva synes dere?, Fisk til kritikk.


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Han heter Jan Andre og han er webdesigner. Han jobber på www.4fun.no

Han produserer design sammen med programmerer Pitcher fra www.pitcher.no

 

Jeg fant ut at jeg skulle ha et nytt design fordi det gamle var så kjedelig og fordi jeg fikk mye dårlig kritikk for det osv... Derfor betalte jeg slik at han kunne lage et design til meg.

:thumbdown:

 

Slike "Proffe" firmaer bør du styre unna - det LYSER idioti av sidene lang vei! Du har nesten garantert fått en template og blitt grundig lurt. Med den erfaringa eg og mange andre her inne på forumet har så ser ei slik side veldig uproff ut - typisk templatedesign. Og dei to sidene du linka til her var jo nesten heilt like - iallefall en god del trekk som gikk igjen.

 

Slike "webdesignfirmaer" bør man holde seg unna.

Lenke til kommentar
Men hvilekn nye design er det du snakker om? Lenger oppe på siden er det jo en link til der du lasta ned ferdig dritten din. Det er jo 99%likt design! Ingen som har laga det til deg vet du..... :no:

Tusen takk for det, fjartan! :D

 

Dette designet har jeg fått laget og ikke lasta ned noe som helst sted. Dette måtte jeg kjøpe. Det er dessverre ikke noe ferdig dritt som du skal ha det til. :yes:

Lenke til kommentar

Det der er phpnuke, som i meningmanns ordelag er ferdiglagede websider. At du betalte noen 2000 for å få dem til å installere det for deg, kan jeg ikke annet enn stille meg hoderystende til. Hvis jeg var deg, så ville jeg ikke gjort forretninger med de gutta der noe mer.

Lenke til kommentar

Jeg har kjøpt dette selv og lastet med mine egne hender, og så har jeg alt av filer på maskinen. Den siden som heter www.nuketheplanet.net har jeg laget selv uansett. så det er ikke noe tull. :yes::D den er så absolutt ikke ferdiglaget som dere sier. :roll:

 

Nei jeg skal ikke det heller. Jeg har fått et design jeg liker og da er jeg veldig fornøyd. :D

Endret av mr messenger
Lenke til kommentar
Jeg har kjøpt dette selv og lastet med mine egne hender, og så har jeg alt av filer på maskinen. Den siden som heter www.nuketheplanet.net har jeg laget selv uansett. så det er ikke noe tull.  den er så absolutt ikke ferdiglaget som dere sier.

 

Nei jeg skal ikke det heller. Jeg har fått et design jeg liker og da er jeg veldig fornøyd.

 

Mulig at jeg roter nå, men www.nuketheplanet.net har du definitivt ikke laget selv! Er jo ferdig template! Skjell linken over der det står at man kan laste ned for 100$! laget selv, jøss!

Lenke til kommentar

1. Det er PHPnuke.. Det kan man jo ikke nekte for..

2. Er godt mulig at du til et visst nivå har modifisert og lagt til moduler og innstillinger..

3. Du har kjøpt et design, som de du kjøpte det av selger som en "template" nå..

(en template er en ferdig side som du kjøper, og som ofte også selges til mange andre, og du har en viss mulighet (ved å få .psd-fila) til å gjøre egne endringer i designet, som f.eks. farger..)

 

Betalte du virkelig 2000,- ?? jeg trodde ikke US dollar sto SÅ sterkt..

$100 er jo ca. 700,- og $500 for eksklusiv bruk (som det de solgte, og hvordan kan du få det eksklusivt, som noen nevnte før.. skal man nekte de som allerede har kjøpt å bruke det?), er jo ca. 3.500,- NOK..

Hvis du har kjøpt designet FØR det ble en template.. og Betalt 2000,- .. KLAG!

Jeg ser det er bittelitt forskjell på den du har og den de selger, bl.a. er den grå halvsirkelen øverst oval på den de selger nå.. men det er FOR likt til at du burde la de få lov til å selge den på nytt om du har kjøpt det rett fra designeren...

Og at han egentlig skulle ta 5-10.000,- for det der når han selger det som en template.. nei.. DET er uhørt.. 5-10.000,- for en side er så eksklusivt at designeren ikke skal lage noe lignende eller andre versioner av verket igjen.. enkelt og greit..

 

man går f.eks. ikke rundt og lager Nike reklame, og så lager adidas-reklame etterpå og bare bytter ut logoen og produktet og setter en anna farge på teksten.. om du skjønner hva jeg mener.. det kalles profersjonalitet (og det ordet skrev jeg helt sikkert feil..)

 

 

På en aen side... Her ser JEG for min del at det er mye penger å hente.. kanskje det er templates jeg skal begynne å lage.. hmm..

 

 

3. Selve siden.. (du ba om kritikk, og selv om du har betalt for siden, så skal du få kritikk..)

- Det ble litt for mye blått.. blått over alt..

- boksene på midten kunne gjort seg bedre ut uten (er det bevel & emboss det heter? rekker ikke åpne photoshop nå.. er på vei bort med pc'en..)..

- Den pc'en som står der, synes jeg ikke passer inn.. Det store blå "tingen" i midten legger liksom et grunnlag for at det skal være "tech"... den pc'en sier "hjemmepc anno 98' .. ".. ikke bra..

- menyen: helt grei faktisk, men ikke noe mer enn det.. Det blir platt og blått.. Selv om blått er en "profersjonell" farge må man ikke overdrive den.. det gir en negativ feeling..

- div deler rundt om kring som f.eks. litt striper under overskrifter på sidene og slikt.. hva er det? det ser ut som om det er klippt ut av noe og bare limt inn.. det tar seg ikke bra ut og uthever ihvertfall ikke overskriftene.. (lesbarheten blir IKKE bedre, noe som burde være målet når man forandrer bakgrunnen bak en overskrift)

 

 

Grunnen til at jeg er såpass hard, er at du har faktisk betalt for det her.. Og det holder ikke mål..

 

Jeg håper du ser på det her som konstruktiv kritikk.. For det er det som er grunnen til at jeg gidder å sitte her å skrive.. Når du først skal betale for noe.. se på brukervennligheten (som f.eks. overskriftene på sidene)..

Ikke alt som skinner og er blått er alltid så flott.. eller no..

 

Om du velger å ta opp noe av det her med han du har kjøpt det av, og han har noe han vil prate med meg om, så kan han kontakte meg via mail: enzo ætt webfreak dått no

 

 

 

Ps. Å planlegge, grunnlegge siden og administrere og endre innstillinger i et ferdig CMS (content management system) og kjøpe en template (ferdig design, masseprodusert og solgt til mange!) og sette det opp..

ER IKKE det samme som at du har LAGET SIDEN.. i den forstand at du har koda phpnuke og tegna designet selv i photoshop.. DET er "å LAGE" en side..

Du DRIVER siden.. og du GRUNNLA den..

Endret av cfenzo
Lenke til kommentar
N*: 4fun er IKKE phpnuke.. phpnuke er OPENSOURCE.. og DE selger ikke slike sider..

Derimot er det andre som utnytter PHPnuke til å selge mer eller mindre dårlige tjenester, og det er tilfellet her..

da lærte jeg noe nytt i dag og ;)

 

..at man skal holde seg unna 4fun.

Lenke til kommentar

Du sier dette: 3. Du har kjøpt et design, som de du kjøpte det av selger som en "template" nå..

 

Ja, dette er jeg fullt klar over! WEbdesigneren sa til meg at ikke bare jeg kom til og kjøpe dette men det var vel 3 eller 4 andre som skulle kjøpe det etter meg det sa jeg var helt greit, var jeg fikk et nytt design jeg var fornøyd og det har jeg fått. :D

Lenke til kommentar
Ja, dette er jeg fullt klar over! WEbdesigneren sa til meg at ikke bare jeg kom til og kjøpe dette men det var vel 3 eller 4 andre som skulle kjøpe det etter meg det sa jeg var helt greit, var jeg fikk et nytt design jeg var fornøyd og det har jeg fått. :D

Og du ser fremdeles ikke problematikken i at du har betalt 2000 for dette, når de nå selger det for 100$..?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...