Gå til innhold

Problemer under installering av HL2


Anbefalte innlegg

Hallo

 

har akkuratt kjøpt meg HL2 og skal til å innstallere det.

Så når jeg har valgt om jeg skal ha med cs:s osv, og kommer til analysering av DX elns, så kommer det følgende melding: Setup has determinet that you have directX version 9.0b er greater installed on your machine and will not attempt to update it.

 

Det ser jo helt greit ut, men når jeg skal trykke "next" etter det, så kommer jeg ikke videre, knappen går ned og opp igjen, ingenting henger seg opp, men får abselutt ikke kommet videre :(

 

¨Noen som har tips til hvordan jeg kan få dette til å virke?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Kan vel også bare laste det ned fra Steam og bruke cd-key'en i coveret for å aktivisere. Men det hørtes ut som en snodig bug. Det er ikke på lisens avtalen? Tok et par sekunder før det gikk opp for meg at man måtte scrolle helt ned :)

Hehe, prøvde det, og få lastet ned spillet via steam , trykte "registrer a product you already own" elns, og da tastet jeg inn cdkey, og fikk beskjed om å sette inn dvd'n.

 

 

fant ut hva problemet var, det var mangel på diskplass, jeg var bombesikker på at jeg hadde plass nok, men jeg blingset litt. Hadde det i det minste kommet en feilmelding om at jeg ikke hadde plass på disken, men det gjorde det altså ikke...

 

 

Problem fixed :)

 

 

takk for hjelpa anyway :)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...