Gå til innhold
Spørsmål om bil og motor? Still spørsmål her ×

"Klakking" i clutch- og gass pedal


I2eal

Anbefalte innlegg

Har en Mondeo 98mod. Monterte "Ractive"-konet filter for et par dager siden, var på service på 75000km for en mnd. siden. Opplevde i dag at nesten hver gang jeg slipper clutch-pedalen får jeg på en måte et par "klakk" mot foten, og når jeg trør inn gassen får jeg et par "klakk". Noen som vet hva dette kan være? Åpnet også sikring- og releboksen, og for å få opp denne måtte jeg flytte litt på en wire som gikk frem mot lyktene og videre, denne la jeg på plass etterpå, men har en mistanke om at dette kan være clutch eller gasswire, men synes det var litt rart at denne skulle gå helt frem i fronten. Kan det være et eller annet i styring(kulelager eller drivknute eller noe lignende)? Dette ble en litt lang avhandling, men håper noen kan hjelpe meg.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Den wiren du beskriver høres ut som panseråpneren.

Klakkingen er verre og ta på strak arm over nettet. Skulle gjerne ha hørt lyden selv. Men jeg ville nok sjekket at motorfestene var OK.

Enig i det siste du sa. Hadde jo også vært interessant å høre om det også gjelder ved igangsetting i revers, samt om det gjelder bare rett frem eller i sving.

 

Siden bilen er ganske ny, vil jeg vel sjangse på at det ikke er drivknuter/gearkasse.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...