Gå til innhold

Tales Of Symphonia hvordan er det?


arlion

Anbefalte innlegg

hei ehi har ett par spørsmål om dette spillet, jeg vurderer å kjøpe det etter jul men er ikke helt sikker på hvordan det er derfor vil jeg gjerne høre i fra de som har spillt det.

 

hvis man liker Final Fantasy serien, Zelda Serien etc er dette et bra spill?

 

hvordan er storyen lagt opp? god og lang eller virker den litt forhastet?

 

hvordan fungerer kampsystemet?

 

håper disse spørsmålene kan få noen svar.

 

på forhånd takk og god jul!

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
hei ehi har ett par spørsmål om dette spillet, jeg vurderer å kjøpe det etter jul men er ikke helt sikker på hvordan det er derfor vil jeg gjerne høre i fra de som har spillt det.

 

1. hvis man liker Final Fantasy serien, Zelda Serien etc er dette et bra spill?

 

2. hvordan er storyen lagt opp? god og lang eller virker den litt forhastet?

 

3. hvordan fungerer kampsystemet?

 

håper disse spørsmålene kan få noen svar.

 

på forhånd takk og god jul!

1. Spillet vil vel mer appellere til Final Fantasy fans enn Zelda fans, men har elementer fra begge. Det er et tradisjonelt japansk rollespill, men har litt mer puzzle-elementer enn Final Fantasy pleier å ha, og har til tider mye kasse bytting og knappetrykking(ala Zelda), noe som er spillets hittil svakeste element, siden det noen dungeuns har altfor treige puzzles.

 

2. Story'en er fantastisk og absolutt lang nok. De første 15-20 timene virker den kanskje litt generisk, men etterhvert blir den veldig særegen, og alle personene har virkelig gode karaktertrekk og personutvikling. Cut-scenene kan absolutt ikke konkurrere med Final Fantasy, men dialogen er mye morosommere enn noe annet japansk rollespill jeg har spillt(Utenom Paper Mario 2). Nå har jeg spillt spillet i over 30 timer, og akkurat kommet til disk 2, så det er langt nok.

 

3. Kampsystemet er en blanding av real-time med typiske tur-baserte elementer. Man har bare full kontrol over en karakter, mens de andre styres av AI som man setter taktikker på. Man kan også få AI'en til å styre hele kampen, noe som er praktisk siden slåssingen mot svakere fiender kan bli litt repetitiv etterhvert. Man kan også spille slåssingen 4 player co-op, men jeg har ikke prøvd dette ennå. Allt i allt et veldig bra slåssesystem.

 

Hittil anbefaler jeg Tales of Symfonia på det sterkeste. Eneste som plager med med spillet er noen av puzzle'ene, men det er egentlig en så liten del av spillet at man ikke bryr seg så mye.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...