Gå til innhold

har fått virus. En trojaner


Anbefalte innlegg

Heisann.

 

Jeg bruker trend Micro Pc-cillin antivirus og helt intetanende åpnet jeg Min datamaskin og "pling" jeg får opp en mld om virus i system32. Jeg kjører virus-sjekk på HELE pc'n, og den finner den ene fila i system32 mappa. men når jeg åpner Min datamaskin igjen kommer det opp en ny mld om virus! (en trojnaer forøverig) i windows-mappa denne gangen! :thumbdown: sånn "for morro" skylk lukker jeg Min datamaskin og åpner den igjen, og vips får jeg opp mld om virus, men i system32-mappa.

Noen som har anlese om detta? Kan det være at det "kommer inn" over nettverket? har 1 annen pc som står på. hvorfor tar ikke antiviruset det før jeg åpner min datamaskin! :cry: takk for all hjelp i allefall :)

PS: skal få scanna den andre pc'n så fort som mulig! har bare ikke innstalert antivirus der nå! kun brannmur! :innocent:

 

Edit: Nå blir jeg skikkelig lei! jeg bruker Opera til vanlig, men måtte bruke ie til en liten ting, og da får jeg opp den fuckings meldinga hele tida! masse forskjellige filer hver gang! :nei::nei::thumbdown::thumbdown::mad::mad:

Endret av RuZleBIFf
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Malware er en type spyware. Kjør adaware og spybot S&D i tillegg til virusprogrammet ditt for å se om det kan fjerne filene.

I regedit (hvis du følger bruksanvisningen til trendmicro) fjern kun de med samme sti som den malware-filen du fant. (F.eks c:\windows\*navn på fil*)

 

PS. Det heter hvilke filer... :whistle:

Lenke til kommentar
http://it.trendmicro-europe.com/enterprise...ENT.ABQ&VSect=O

der er linken til hvordan å kvitte seg med det! Men jeg må inn i regedit og fjerne noen filer, men så er jeg ikke sikker på hvem filer jeg skal fjerne! og det er kanskje litt dumt! :blush: og noen som veit hva en malware er?

Definisjon av malware:

http://en.wikipedia.org/wiki/Malware

 

Samlebetegnelse for alle programmer/programtyper som er laget for å gjøre skade på en PC. Virus, trojaner, en del spyware etc.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...