Gå til innhold

Hvilket Webhotel skal jeg velge?


Anbefalte innlegg

Hva med Cliche?? Noen som har noen erfaringer med dem?

Jeg har nettopp blitt kunde her. Valgte dem fordi de var så billige, men har for å være ærlig ingen anelse som de har mye nedetid på servere osv. De var raske til å svare på tlf, det er jo iallefall positivt. Ellers har de støtte for php, som jeg ettehvert har planer om å lære meg.

 

Skal gi tilbakemelding når jeg har brukt dem en stund. Særlig hvis de ikke klarer å levere varene sine, kommer det sikkert et frustrasjons-innlegg her!

Den er god ;) Har planer om å velge dem selv siden de er så billig..men blir vel ikke før jul uansett nå..

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg får vel slenge inn mine erfaringer med mitt webhotell:

www.tjc.no har rimelig gode priser.

Inkludert domene (com,net,org,biz,info,ws,us) Gratis Etablering

Ubegrenset POP3 E-post Kontoer cPanel 8.8.0

Ubegrenset MySQL Databaser PHP 4.3.3

Ubegrenset FTP Kontoer MySQL 4.0.15

Ubegrenset Subdomener Perl 5.8.1

Ubegrenset E-post Alias phpMyAdmin 2.5.6

Ubegrenset E-post Forwarders Passordbeskyttede mapper

Ubegrenset Auto Responders FrontPage 2000/2002 Extensions

Ubegrenset Tilleggsdomener Detaljert Statistikk

Ubegrenset Parkertedomener Forhåndsinstallerte Scripts 

Ubegrenset Mailing Lister 24/7 E-post Support

SSH Tilgang WebMail

Mini-pakken koster 29,- /mnd og har 600 mb lagring og 6000 mb trafikk. Hadde vært kjempefornøyd med dette webhotellet hadde det ikke vært for utrolig treg ftp. Har fått masse byte-feil når jeg har holdt på å laste opp forum osv.

Siden som administrerer ftp-kontoer har ikke fungert på lenge, tross flere mail ang dette. Responstiden på kundemail varierer sterkt.

Lenke til kommentar
  • 3 uker senere...

Jeg vil ikke anbedale Cliche. Da jeg leide webhotell for et års tid siden, tilbø de ikke noe ordentlig kontrollpanel, som feks. cPanel. De tilbø ikke ubegrenset antall sql-databaser, mailkontoer og ftp-kontoer heller.

 

Men det verste med Cliche er supporten. Det tok ofte lang tid før jeg fikk noe svar, og når jeg først fikk svar, var det heller mangelfulle svar, og ofte svarte de ikke på alt.

 

En gang hadde jeg for mye på ftp-serveren, da jeg hadde feilberegnet antall MB. Det de gjorde da, var å stenge hele siden, uten å gi meg noe forvarsel i det hele tatt.

 

Da jeg sa opp avtalen etter nesten ett år, måtte jeg gå mange runder fram og tilbake, fordi jeg som registrant ikke var satt opp som administrativ kontakt, og derfor kunne ikke min nye tilbyder overta domenet før de hadde fått det skriftlig fra Cliche. Og Cliche måtte ha det skriftlig fra meg.

 

Så sørg alltid for at du blir satt opp som administrativ kontakt, slik at det er du som bestemmer hvis du vil bytte domenet.

Lenke til kommentar

Ok. Velger du web10.nu får du se denne meldinga veldig ofte. Så fremt du engang gidder å prøve deg på forskjellige php-scripts, som bildegalleri.

 

Fatal error: Allowed memory size of 8388608 bytes exhausted (tried to allocate 9088 bytes) in /usr/home/web/wno47465/galleriet/include/picmgmt.inc.php on line 209

 

Mit hat vokser mot web10, ikke velg dem. Betal heller 30 kroner mer per måned og få en ordentlig host. Det er i hvertfall min mening.

Lenke til kommentar
  • 3 uker senere...

[innhold redigert bort av moderator. minner om retningslinjene pkt7 ;]

Bedrifter og deres ansatte har ikke adgang til å reklamere for seg selv eller sine tjenester i forumet. Kontakt ledelsen på de(t) aktuelle nettsted for reklamering. Forsøk på "snikreklame" kan medføre utestengelse. Grove tilfeller vil bli fakturert etter de til enhver tid gjeldende satser. Vi oppfordrer derimot firmaer til å registrere en offisiell bruker på forumet som de kan bruke for å f. eks svare på tiltale, kundeservice eller informering. Det skal derimot gå tydelig frem av brukeren og innleggene at det er et firma som svarer, ikke en vanlig kunde. Dette kan tydeliggjøres gjennom f. eks brukernavn, avatar og signatur. Ethvert forsøk på reklamering, som f. eks opprettelse av en ny tråd for å informere om at dere setter ned prisene, er ikke tillatt. Dersom du er ansatt av et firma, og diskuterer på forumet angående saker som f. eks varer dere selv fører, firmaet du er ansatt i eller konkurrenter av dere, skal det informeres tydlig om at du faktisk er ansatt av nevnte firma. Du trenger altså ikke opplyse om dette konstant, men kun når det gjelder saker som er relevante ovenfor firmaet du er ansatt i.
Endret av PoleCat
Lenke til kommentar
Skal du ha et skikkerlig forum der, må du ha god oppetid. Derfor må du styre unna b-one og Starthotel/Web 10.

Hmmmm... Jeg bruker B-One, og forumet har faktisk ALDRI vært nede! Utenom en gang da. Da var det nede i noen uker, men da var det jeg som fjernet det!

Så de er ikke så dårlige som du vil ha det til......

Lenke til kommentar
Jeg har selv sett litt på Hostean. Det ser jo veldig bra ut, men jeg vet ikke om noen som har lang erfaring med denne tilbyderen. Noen som vet noe?

 

-Snoelk

Jeg har brukt hostean.no(net) i ca ett år, og har ikke hatt noen problemer i det hele tatt. Serverene er ikke mye nede, i alle fall ikke i det siste året.

Men siden hostean.no har servere i USA, kan man jo like godt bruke hostean.com som er en god del billigere enn hostean.no, det er jo samme firma regner jeg med.

 

Men hvis du vil ha norsk support, må du jo bruke hostean.no.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...