Gå til innhold

Fortron/Source 350w 195kr! Er det bra?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Fortron/Source er definitivt en av de beste PSU-produsentene du får for tiden. De leverer ofte langt mer enn de egentlig skal, er ganske stille og har et anonymt utseende. Jeg vurderer å bestille et par slike selv.

:blink: En av de beste? Tja, jeg ville ikke kjøp den der for alt i verden. Bruker heller litt ekstra penger for skikkelig kvalitet (og litt mere watt).

Lenke til kommentar

Hva i helvete? Har du ingen som helst peiling? F/S er regnet som en av markedets beste casual / server-PSU-produsenter, grunnet stabiliteten, støyløsheten og det at den leverer langt bedre enn hva den egentlig burde. Jeg foreslår at du holder kjeft hvis du ikke er 100% sikker på et tema. Nå gjør du deg selv bare til en idiot. Denne koster vel vanligvis 5 - 600,-, og er vel verdt det.

Endret av Loeve
Lenke til kommentar

Greit nok, da er dette min formelle beklagelse. Som dere sikkert ser, så ble posten besvart midt på natta, og jeg har en tendens til å være gretten da. Det som provoserte meg var atter et tilfelle på folk som ikke ser lenger enn watt, decibel, HK eller mhz, og dømmer alt fullstendig etter prisen. Føler dere at tonen min var noe nedlatende, så beklager jeg det.

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...