Gå til innhold

==== Slettet ====


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Hva som er positivt og hva som er negativt avhenger av hvordan man analyserer verden og konsekvensene av politikken.

 

Eller for å sitere ei dame ved navn Gro (etter hukommelsen): Jeg kan ikke se at det finnes ikke en eneste dårlig ting med vårt partiprogram.

 

Personlig er jeg imot kombinasjonen: EU, uhjelp, proteksjonisme. Fordi proteksjonisme er med på å holde fattige land nede. Det hindrer disse i å handle med rike land, og det hindrer derfor økonomisk utvikling. Og når økonomisk utvikling hindres, så hindres også kulturell og intelektuell utvikling og fattigdommen bevares. Uhjelp ser jeg på som en måte å kjøpe seg god samvittighet. Det har i praksis vist seg at det ofte fungerer svært dårlig, at midlene forsvinner i korrupsjon og at situasjonen av og til faktisk blir værre som en følge. EU er bygd på prinsippet om proteksjonisme. Fri handel innad, til glede for medlemslandene. Tollmurer rundt, for å holde de fattige nede.

 

Ellers vil jeg anbefale deg å gå på AP's egne sider å begynne med å lage deg en oversikt over utenrikspolitikken. Det er en nødvendighet for å avgjøre hvilken kritikk som er reell og hvilken som er basert på hva folk tror AP står for.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...