Gå til innhold

Svart....svart....svart skjerm javascript:emoticon


Sepiroth_%

Anbefalte innlegg

:(

Problemer og plager, bunntriste dager, ønsker meg dau, mangler tau.....au.

 

Vel, sitter og spiller Pasific assault med mitt nokså nye Gainward 6800LE, joda, har vel kommet halveis i singleplayer mode så blir alt svart, begge skjermer slår seg av, men pc'n surrer og går.

Trykker på restartknappen, og kortet uler som bare f.. som det gjorde da jeg glemte å sette inn ekstra strøm når jeg installerte.

Slår pc av...og så på, starter opp og kommer inn i XP...nokså snudd opp ned med hvem som er hvem av skjermene osv.

Vel....prøver igjen....spiller litt videre, ser ut som det går bra....nei, samme skjer igjen(ikke på samme sted).

Avinstallerer Pasific Assault, Spiller NFSU 2 isteden, aldri problemer der, går over på Men of Honor som har fungert bra, pokker ta så blir det svart igjen...Hjelp!

 

66.93 WHQL driver...340W PSU...XP2800....1GB ram....250GB Hitachi SATA.

 

Noen som har hjelp til en relativt grønn en?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Er sannsynligvis en feil med selve kortet som forekommer relativt hyppig for 6800le-serien. Mange andre her på forumet inkludert meg selv har vært rammet av dette problemet. Har lest litt på gainward.de forumet i det siste, og noen begynner å få litt håp der om at det skal komme ny 6800le bios som fikser problemet, men det virker som om det eneste som fungerer foreløpig er å levere kortet tilbake der du kjøpte det og få deg et nytt.

 

Hvis du har lyst til å teste litt, kan du prøve å underklokke minnehastigheteten på kortet til rundt 500-600, da dette er det eneste som forhindrer svart skjerm for de fleste med problemet. Men uansett er det bare å sende inn, prise deg lykkelig hvis du ikke kjøpte det hos pcutstyr.no, og satse på at neste kort du får fungerer.

Lenke til kommentar

Half-life 2 fungerer sikkert med ti4200 ja, har selv et ti4400 i reserve som jeg bruker inntil pcutstyr.no får ut fingerern, og alt fungerer perfekt, inkludert ut2004 og andre spill som konstant ga svart skjerm med 6800le. Får også faktisk kjørt Half-Life 2 med en helt grei fps på medium-til lave innstillinger

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...