EskimoBob Skrevet 23. november 2004 Skrevet 23. november 2004 (endret) Har noen oppskriften på en digg frityrjevning. Begyner å bli lei av jevningen min på melk, vann, egg og mel. På forhånd takk. Endret 23. november 2004 av EskimoBob
Jan Skrevet 23. november 2004 Skrevet 23. november 2004 Hva i alle dager er en frityrjevning? *stille seg i rekken*
EskimoBob Skrevet 23. november 2004 Forfatter Skrevet 23. november 2004 (endret) Det greiene som lager den sprø skorpen. Kom ikke på et annet ord. Edit: ser kanskje at det va feil ord å bruke, men nå er jeg ikke noe kokk som sitter inne med alle fagordene Hva i huleste kaller en det greiene da, deig? Endret 23. november 2004 av EskimoBob
uberhunter Skrevet 23. november 2004 Skrevet 23. november 2004 Syntes å huske at vi brukte samme deig som brukes til wienerbrød her hjemme! Ble faktisk ganske godt det
danilovic Skrevet 23. november 2004 Skrevet 23. november 2004 Sånn tempuraopplegg som du kan kjøpe i butikken da?
Staalkontroll Skrevet 23. november 2004 Skrevet 23. november 2004 (endret) 3 egg (eggehvite) piskes GODT mel ca 200 gram ville jeg tro vann-4-5 ss bakepulver 1 ts litt salt-1/2 ts Det er bakerpulveret som gjøre forskjellen Var vertfall noe lignene jeg brukte på eksamen.... Endret 23. november 2004 av haddis
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå