Gå til innhold

Er det dumt av meg å kjøpe z 680?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Har selv Z-680 og kan skrive under på at jeg er grom fornøyd. Men settet mangler litt på musikk biten, det dynamiske lydbildet som spenner seg fra 20hz-20Khz, blir fort for mye bass. Settet er glimrende som sagt til spill, film og annen "multimedia" som trenger mye "smell og bang" effekter, det fungerer også ganske så bra til techno musikk. Men derimot klassisk musikk så merker man fort at her er det endel som mangler i lydbildet.

 

Fine er at man kan endre endel i avspillern, f.eks winamp når det gelder equalizing + så har man mulighet til å justere endel på Z-680'en også. Jeg har justert bassen nesten helt ned og det er mer enn nok for meg, litt for mye bass i musikken selv da. Bassen kan også være noe "rumlete", men det spørs veldig på lydnivå, bassnivå, rommets størrelse og utforming har også endel å si.

 

Men får du ett sett til 2K så er det bare løpe å kjøpe sier nå jeg. :)

Lenke til kommentar
Men det er, IMO (og mange andres) ikke spesielt bra på musikk. Film og spill er det helt supert til. (Det funker seff til musikk også, men er bare ikke helt topp)

 

For 2000 er det mye for penga, om det er pent brukt da.

det er brukt en uke, men brorer min har z540 og jeg synes det er bedre med surround enn stereo på musikk. skal spille mye med de, og høre på musikk. hører bare på rock. Er det dumt av meg å kjøpe de etter disse uttalelsene

 

edit: skrivefeil

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...