Gå til innhold
Spørsmål om bil og motor? Still spørsmål her ×

skal kjøpe komplett bilstereo til 3000 kroner


brusen

Anbefalte innlegg

Hei!

 

Jeg vil gjerne ha litt hjelp angående kjøp av nytt anlegg i min "nye" bil. Bilen har fra før bare en gammel kassett spiller og dårlig integrert frontanlegg.

 

Jeg har 3000+- til rådighet, og kriteriene mine er :

 

CD spiller (helst med MP3)

God lyd, men også muligheten for litt "trøkk"

 

 

Det jeg har sett på er en http://www.bilradiospes.no/prod_detaljer.php?id=812 .

Liker designet, og specsa ser fine ut. Hva synes dere? tenkte i tillegg å kjøpe matchende 6*9 høytalere til hattehyllen, men etter å ha lest litt i forumet vet jeg ikke helt lenger!

 

 

Så det jeg lurer på er hva jeg trenger, og hvor jeg skal plassere det! Er som man sikkert oppfatter ikke helt oppdatert på bilstereo. Fint om jeg kunne få konkrete forslag (linker) på hva jeg burde kjøpe til denne prisen!

 

 

Takk på forhånd for alle svar!

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Er ikke keen på å bruke noe mer enn 3000!

 

Er det subben jeg dropper ut da? vil det ikke spille bra med den spilleren og et par høytalere til 1500? Er det eventuelt noen forslag til hvordan høytalere jeg burde kjøpe til denne spilleren? 6*9, eller runde? Fint om noen kunne hjelpe meg med hvilke høytalere som spille bra med denne forsterkeren, er helt blank her!

 

Takk for svar.

Lenke til kommentar

Jeg tror Torshov bilrekvisita har hatt et par tilbud, det var ihvertfall en kamerat av meg som fikk: mp3spiller, 6*9 bak, en 12"sub (Sony explode) samt en explode forsterker som driver dette. Han betalte 3500kr... Det låter faktisk veldig bra, vel og merke til den prisen...

Lenke til kommentar

Prøv å se om du får noe brukt eller demobrukt. Ikke mye rart en kan få tak i for 3k nytt... Og Sony Xplod, *grøss* nei, da er det bedre med etpar coaxer fra infinity og heller avvente med sub. Bare sikringer, strøm, høyttaler og signalkabler blir jo fort en liten tusenlapp, og da snakker jeg minimumskrav til hva som er forsvarlig mhp strømkrav og skjerming.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...