Gå til innhold

Ny oppgradert Ipod matchet spekulasjonene


Anbefalte innlegg

  • 2 uker senere...
Videoannonse
Annonse
Er jo harddisken som koster, ikke fargeskjermen, er jo ikke slik at små fargeskjermer er noen ekslusiv industrinyhet.

Det er sjelden selve material/dele kostnadene er vesentlig høyere for nye versjoner. Det er "hype kostnaden" som fordyrer. Fargeskjermen skiller seg ut og er dermed noe man tar høyere pris for.

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...
  • 3 uker senere...
Kunne tenkt meg de gamle med 4 hvite knapper med rødt lys i. Generasjon 2 var det vel. Tynne, stilige og akkurat nok med plass.

*Pirke**Pirke* .. Det var 3. generasjon... I alle fall ikke 2. 2. generasjon var med touchwheel eller hva de nå enn kaller det. Den første var 5 gb versjonen som kun funket på mac var det ikke?

 

Og til alle som sier Ipod og IPhone osv.: iPod, iPhone, osv.

 

En annen ting, Jeg syns at den versjonen som kom før iPod Photo, den som er lik, bare uten farger, er perfekt. Den mangler bare det røde lyset som gjorde forrige generasjons iPod så søt.

 

Og iPod Photo er totalt unødvendig syns jeg. Om man ser bort fra når man f.eks. skal ha presentasjoner og sånn som ikke krever så mye. Bare ta med iPod og kople til tven. Slippe alt stresset med å ta med seg den bærbare. Det ser jeg, men ellers er det jo unødvendig å ha farger på en skjerm jeg sjelden ser på. Jeg bytter jo sanger i lommen jo. Men jeg sa jo omtrent det samme når det gjaldt mobiltelefoner med fargeskjerm også.

Lenke til kommentar

1. generasjons iPod hadde mekanisk navigeringshjul. Mener den utelukkende var tilgjengelig i 5GB-versjon, og naturligvis bare for Mac. Lansert oktober 2001.

 

2. generasjon var så å si helt lik, men nå med touch-hjul (ikke bevegelig), og deksel til FireWire-porten bl.a. Lansert juli 2002.

 

3. generasjon var den med fire touch-knapper (rødt bakgrunnslys til disse) over et touch-navigeringshjul. April 2003. Elendig batterikapasitet ift. 2. generasjon...! Har en slik. 8 timer i starten, nå litt over 6 timer. Taper seg raskere enn batteriet i forrige utgave. :nei:

 

4. generasjon er den nye med klikkehjul, som på iPod mini. Skal vi kalle iPod Photo generasjon 5 da, mon tro?

 

http://www.ipodlounge.com/articles_more.php?id=4280_0_8_0_C

post-117-1105399952_thumb.jpg

Endret av Indiana
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...