Gå til innhold

Problemer med Java under Windows XP


Anbefalte innlegg

Hei!

På kontoret til faren min har det oppstått et problem med java på noen av maskinene. Han har 4 pc'er der, og problemene er kun på 2 av dem. På hjemmesiden hans har han en meny skrevet i java, og den fungerer fint på alle andre maskiner jeg har prøvd, også på de 2 andre som står på kontoret. Men ikke på de to andre! Den reagerer rett og slett ikke når man trykker på knappene i menyen.

Alle 4 maskinene er så og si identiske, alle har lovlig versjon av Windows XP med SP2 innstallert på alle sammen. Jeg har prøvd å avinnstallere både SP2 og java, uten hell. Har også prøvd å kjøre system restore, men problemet er at jeg ikke vet nøyaktig dato for når problemet oppsto. Noen med andre forslag? Jeg har

prøvd snart alt jeg vet om, og begynner å bli smått lei.

På forhånd takk!

 

-daffy-

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Prøvde forslaget til 'Desdichado' nå, uten videre hell. Siden oppfører seg akkurat likt som før. Siden det er snakk om, er forøvrig www.sundin.no. Hadde vært virkelig fint om noen kunne komme med andre forslag her. Som sagt har jeg allerede prøvd å reinnstallere SP2. Formatering er utelukket, bare så det er sagt.

 

-daffy-

Lenke til kommentar

Har du prøve med en annen browser, feks Mozilla? Den bruker den java versjonen du har installert. Så dersom java-menyene fortsatt ikke virker, betyr det at det er noe feil med java versjonen du har installert. Dersom det virker, betyr det at det er noe feil med IE (eller at sikkerhetsinnstillingene ikke er riktige).

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...