Gå til innhold

Dine LAN-tabber! fortell fortell


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Min største lan tabbe var en gang jeg var på et lokalt lan(ca 100 pers), jeg skulle steke men toast med mitt medbrakte toastjern. Når jeg plugget i kontakten og satte det på så gikk strømmen i hele lan-lokalet. faen så folk skreik :innocent:

 

Men det var ikke bare jeg som dummet meg ut på det lanet.

Siste dagen klarte en person snuble i en svær padde, det resulerte i at fem lcd skjermer datt i gulvet :ohmy: , men stakkar han var sikkert ikke eldre enn 13 år

Lenke til kommentar

Er ikkje ei tabbe da men hadde med meg en data på skulelan og hadde datakabinett med sann sidedør... Med lås... Så då brukte eg det som pengeskap og varmeskap... skulle egentlig ha hatt fleire vifte da men det blei saklig varmt til battery... merka det når eg drakk den... :!:

 

Det kjekke var å ha me seg Laser... Serrriøst kor gøy det er å sitte å irritere folk med laser... dei banna og klikka... kjekt når dei spela da... :)

 

Tips: Ha me laser på lan :thumbup:

Lenke til kommentar

Var på privat lan en gang med rundt 8 stykker der jeg og 3 andre spilte to mot to på Age of Empires 2. Når vi hadde spilt i rundt 2 timer uten og komme noe sted fant jeg ut at jeg skulle strekke ut føttene mine litt. Jeg sparka da borti en switch så den ble slått av. Pc-en min og han jeg spilte på lag med ble svart og vi fikk ikke spilt ferdig.

 

En annen gang jeg var på lan hadde jeg låst igjen døra frampå kabinettet mitt så den ikke skulle henge å slenge når jeg skulle bære det. Jeg presterte å glemme nøkkelen hjemme å de endte med at jeg mått ta opp kabinette og skru av låsen fra innsiden. Å hente nøkkelen var ikke aktuelt siden dette var 1,5 time unna der jeg bor. :ph34r:

Lenke til kommentar

noko morsomt som skjedde ein gang eg var på lan var det at ein kamerat holdt på å overføre et spel frå min pc til han sin... Han hadde holdt på i 5 timer grunnet veeeldig treg router også klarte eg å restarte dataen min sånn 2 minutter før det var ferdig uten å tenke meg om =) Klikka vinkelt han kompisen min =D Ikkje akkurat tabbe, men det var morsomt xD

Endret av kbekul
Lenke til kommentar
Gjest Slettet-XHLacM
Mulig det, men har ikke hørt padde før, nei :p

 

Nå har jeg aldri vært på LAN heller da, hvis det har noe å si :innocent:

9296221[/snapback]

Har du aldri vært på LAN? Da har du enten gått glipp av noe, eller gjort deg en stor tjeneste; alt ut i fra øyet som ser.

Lenke til kommentar

Føler meg litt nOOb.

 

Hvordan klarer man og glemme Nettverks kort?

Mitt nettverks kort sitter i pc'n og jeg skrur ikke det ut før jeg reiser på lan :S

Hah my artige tabber.

 

Største tabben min er vell å Legge fotene på Strøm Padde med bryter som jeg da selfølgelig slo av. og Adminene mistet strømmen:P

Adminene på Skole Lanet har egen scene med god oversikt av resten av lokalet :D

Glad Main Admin var ute av rommet når dette skjedde :D

tror jeg har fått Møkk bank vis han satt på Pc'n. :no:

Lenke til kommentar

Var sånn lite lokallan her eg kjem ifrå. Var vel ein gjeng på 80 ungdommer. Eg og ein kamerat hadde mota oss opp til å delta (var vel 14 år eller noko). I to døgn var internettet drit treigt (var 10mb) fordi dei trudde nokon lasta. Eg og kompisen våres brydde oss ikkje, vi koste oss jo med lanet. Så byrja dei å sjekke kvar pc for virus. Ein av adminane stopper ved min pc og seier "OKEY, du venter her! Ikkje rør noko". Eg kjenner hjarta mitt starter å dunke raskare, eg har 0 peiling på kva som foregår men føler eg har vore grunnen til at nettet har vore fucked upp i to dagar. Ein litt eldre dude (den typiske 20-åringen som laner med smågutter) står og snakker høglytt med ein eldre garde ungdommer. "Når vi finn grunnen til at nettet går treigt, skal eg personleg kaste personen og dataen hans ut herifrå!" Dennevideoen flimrer framfor auga mine og eg ser ikkje akkurat ljost på livet. Kan seia eg var DRITNERVØS.

 

Admin kommer tilbake, kjører virusscan, alt såg eigentleg greit ut -> og han som EIGENTLEG gjorde at nettet gjekk treige vart busta på slutten av lanet. Sjølv om det ikkje skjedde noko med han då. Happylaning.!

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...