Gå til innhold

netshop 1557 gls


Anbefalte innlegg

har netopp fått meg 1557gls og er ganske fornøyd med den så langt, men har ett par spørsmål som jeg håper jeg kunne få svar på.

 

1. hvordan oppdaterer man drivere på den saken her, er alt sammen på aopen sin hjemmeside eller er det best å gå på produsenten sin hjemmeside, kanskje intel for hovedkortet osv? vet ikke jeg.

 

2. prøvde å installere catalyst drivere men fikk bare en feilmelding da, er jo radeon jeg har inni?

 

3. pc'en funker så og si bare med oppløsningen 1400x1050, prøver jeg å sette den til f.eks 1280x1024 så blir alt veldig blurry, spesielt skrift og sån ser veldig unormal ut, noen som vet hvorfor dette skjer?

 

4. er ikke helt sikker men det ser ut som om dvd spilleren kanskje har litt problemer med enten slutten eller starten på dvd/cd'er, har fått to dvd'er som har blitt litt distorta i starten, og den bruker ekstra lang tid helt på slutten når jeg skal f.eks rippe en cd

mulig at dette bare har vært noen tilfeldigheter men

 

 

mulig jeg kommer på mer senere hehe

takk på forskudd for alle svar

Endret av Photon
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Er meningsløst å bruke de originale driverne til aopen, de er ikke oppdatert på et år og gir sinnsykt mye dårligere ytelse enn nyere drivere, fikk litt over 7000 3dmarks i 01, men oppunder 11000 med nyere drivere. Anbefaler Omeradrivers, disse funker uten noe modifisering. Vil du absolutt bruke de originale driverne til ati kan du få de til å funke med mobilitykort med patjes mobility modder. Når det gjelder drivere til resten funker det greit med de orininale, finner dem hos aopen, velg notebooks under products, og 1557-G under model.

Endret av guruthos
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...