Gå til innhold
Trenger du hjelp med internett og nettverk? Still spørsmål her ×

Lavest PING - internett via ADSL eller Kabel-TV?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Juke: med VDSL var det SJELDEN jeg fikk under 100 ping på et assortert utvalg cs servere. Hvis den først var under (helt nede i 90 *yay*) varte det ikke mange sekundene før den hoppet til 300, så til 100, så til 150... jeg spilte ikke i et halvt år pga. det, kanskje det forsåvidt var en god ting ;) Det som var greit med VDSL var alle tv kanalene... jeg gikk fra cs-d00d til tv slave, bedøm selv hva som er best/verst ^^

Lenke til kommentar

SuperDeformed: Skjønner, da er jeg nok litt skeptisk til VDSL ja... :roll: For min del har jeg jo mer lyst til å være cs-d00d enn tv-slave for tiden, for jeg kommer jo sikkert til å satse stort på sistnevnte når jeg blir gammel og grå likevel. :!: Jeg får forøvrig 22ms på de raskeste CS:Source-serverne jeg finner akkurat nå, så da går jeg vel ikke over til VDSL med det første i allefall, basert på det du har erfart.

 

O.L.E: 10-11ms på www.vg.no med kabel internett fra Canal Digital er jo veldig bra! Bedre enn linjen min, eksempelvis. Da går det altså an å få en bra ping med tv-kabel også. :yes:

 

Takker for alle svar så langt, folkens, det er interessant å se hvilke erfaringer dere har med de forskjellige abonnementene. :thumbup: Så langt ser det ut til at folket har best PING-erfaringer med ADSL, at internett over tv-kabel kan gi litt varierende resultater (bob-bob hos noen, men bra hos andre), mens VDSL rett og slett er helt forferdelig. :) Det virker også som om valg av leverandør er veldig viktig. Blir ikke det sånn ca riktig ut fra det som har blitt skrevet så langt da?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...