Gå til innhold
Trenger du hjelp med internett og nettverk? Still spørsmål her ×

Linksys WRT54G router


Anbefalte innlegg

Hei igjen folkens! :yes:

 

Da er routeren jeg fikk anbefalt av Staal3 (Linksys WRT54G) koblet opp, og jeg brukte "hele" 1 og en halv time på jobben og da var den bærbare satt opp i tillegg.. hehe.. utrolig tilfreds her jeg sitter!!! Første gang jeg gjør noe på egenhånd av installering osv, men må jo innrømme at jeg fikk god hjelp på forhånd av dere!!! Takker furumet ærbødig ;)

 

Bestilte routeren fra Netshop med levering som pakke på døra, med stor suksess! Fikk den levert dagen etter med en sjokolade i esken som extraservice.. uten at det var nødvendig!! Storfornød med den handelen!!

 

Eneste problemet jeg har nå er at jeg ikke finner ut hvordan jeg skal få mails på gamlemåten, med outlook express.. får ikke koblet til telenor merkelig nok, har samme problem med Norton Internet security/liveupdate.. Detaljert beskrivelse av hvordan dette løses hadde vært topp.. regner med det har noe med åpning av porter i routeroppsettet å gjøre, men er såpass grønn at jeg må melde pass her :blush:

 

Håper på raske og svært detaljerte svar snarest!!! :innocent:

Endret av Lifeforms
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Hei,

 

har brukt samme routeren i over et år, og det skal ikke være nødvendig med åpning av porter for hverken epost eller antivirus-oppgradering.

 

Men jeg har en mistanke om at du har tidligere brukt en annen form for oppkobling (i hvert fall ikke router), dvs. via en oppringt forbindelse eller via programvare direkte mot adsl-modem. Er det korrekt?

Lenke til kommentar
Detaljert beskrivelse av hvordan dette løses hadde vært topp.. regner med det har noe med åpning av porter i routeroppsettet å gjøre, men er såpass grønn at jeg må melde pass her :blush:

Outlook Express er sikker satt opp til og ringe opp med en bestemt tilkobling, du finner dette under verktøy > kontoer > tilkobling.

Sjekk oppsettet til liveupdate i kontrollpanel, der finner du nok samme problem.

Lenke til kommentar
Outlook Express er sikker satt opp til og ringe opp med en bestemt tilkobling, du finner dette under verktøy > kontoer > tilkobling.

Sjekk oppsettet til liveupdate i kontrollpanel, der finner du nok samme problem.

 

Bedre tips enn det blir det ikke!!!!!!!!!!

Takker og bukker agvg :thumbs:

 

Fikset begge problemene i løpet av ett minutt.. utrolig!!!!!!!!!! :dribble:

 

Puuuhhhhhhhhh :mrgreen: I dag har jeg fått ordnet utrolig mye jeg har grublet og gruet meg lenge til.. og all ære til forumet og de hyggelige medlemmene, svarene og supre tipsene jeg har fått!!!

 

Her er løsningene på problemene (hvis noen skulle trenge dem og er like nybegynnere som meg på dette området) :confused:

 

Outlook express problem/Verktøy/kontoer/egenskaper/tilkobling - sett haken i "alltid koble til med lokalnett (LAN)".....

 

Norton internet security problem: start/instillinger/kontrollpanel/symantec liveupdate/ISP - sett hake i "do not manage my idal-up...

Endret av Lifeforms
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...