Gå til innhold

Hvordan ser det ut inni kabinettene deres?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Pentium 4 sitt kabinett så utrolig bra ut! :) Lite med synlige kabler, men de kablene som synes flæsjer opp desverre. Og det ble litt mange snåle fargesammensetninger for min del. Lakk CPU-vifta (eller bytt ut!) og det gjør mye på mitt skjønnhetsinntrykk.. ;)

Endret av Glisevask
Lenke til kommentar
Pentium 4 sitt kabinett så utrolig bra ut! Lakk CPU-vifta (eller bytt ut!) og det gjør mye på mitt skjønnhetsinntrykk.. ;)

5756319[/snapback]

lakke vifta er kanskje unødvendig, men han kan jo ta av klistremerket i midten, det hjalp en del da jeg gjorde det på min kjøler.

Lenke til kommentar

du kan jo starte med å fjerne de grå kablene som hører til usb osv i front. jeg skrudde ut mine.

 

jeg tok ut speakeren også, da dfi har innebygd speaker på hk.

 

btw, han har bare 5 linjer i signaturen sin, men det er 4 som er maks. mellomrom teller desverre som en linje. snakker av erfaring nå ;)

Lenke til kommentar

Har akkurat fått nye vifter :love: og litt stash :dribble::tease: .. men ganske rotete.. plages med en meeeeget varmesterk Intel Celeron 2,4 :no: .. ligger på 65 load :thumbdown: .. shutdown på 75 via mb.. har for øyeblikket 5 vifter unntatt psu da.. noen andre som har like stor temp med like mange vifter ??

 

har 1 stk 120mm papst vifte (ikke den pingletypen som er stille=) og 3 80 mm.. 2 bake og en i sidedøren og cpukjølern da.. original men bra.. 120mm viften står i 2 5.25 brønner med viftestyring rett fremfor av typen zalman som gir vifta 12 volt..

 

altså 2 80mm bakerst i kabinettet(suger ut luft) og en i sidedøren (rett under hardiskene, den blåser inn) 1 120 mm i 5,25 (blåser inn)

 

Hva kan jeg gjøre for å få bedre kjøling ?? noen som ser noen feil med oppsettet av vifter osv... ?? :cry::dontgetit:

post-93014-1142462502_thumb.jpg

Lenke til kommentar
Hva kan jeg gjøre for å få bedre kjøling ?? noen som ser noen feil med oppsettet av vifter osv... ??  :cry:  :dontgetit:

5761199[/snapback]

I mange tilfeller er det rett og slett feilmontering som skaper mye trøbbel. Ellers kan det jo også selvfølgelig være at HK'et viser feil temps elelr at prossessoren bare er så varm med standard kjøleren. Hvem vet.. Ville vel først prøvd å remontere kjøleren, og om det ikke hjelper da ev bytte ut kjøleren med en ny og bedre (behøver ikke koste all verden), helst noe med kobberkjerne. Eller for å si det på en annen måte, å tro at å senke tempen i kabinettet ved å kjøpe 5 nye vifter fremfor å bytte ut stock-kjøleren er litt naivt.
Lenke til kommentar

du kan jo rengjøre cpu kjøleren.

 

rydde i kablene.

 

vurdere å fjerne et par vifter? den som står nede under skjermkortet og den som står i 5,25 brønnen er ikke nødvendigvis hjelpsome da de kødder med luftflyten/rettningen i kassa. normalt er det: dra inn luft nede forran og eventuelt i sidedøra, og blåse ut oppe bak.

 

men å holde kjøleren ren og sørge for en bra montering med pasta og sånt har mye å si. prøv det først

Endret av Spirre
Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...