Gå til innhold

Er du for å heve tollgrensa? Les her!


Rianna

Anbefalte innlegg

www.hevtollgrensa.no

 

Som sikkert mange vet, så er tollgrensa for tiden på 200 kr. Dette er etter min mening alt for lavt. Dessuten, grensa har vært uendret siden 1975!

 

Jeg siterer hevtollgrensa.no:

 

I 1975 ble grensen for hva man kan bestille avgiftsfritt satt til 200 kroner. Denne summen var nok tilstrekkelig på den tiden spesielt med tanke på at det ikke var så mange som benyttet seg av denne muligheten.

 

I løpet av de 28 årene siden den gang har ikke denne grensen blitt oppjustert en eneste gang! Når man tar i betraktning hva man kunne få for 200 kroner i 1975 kontra hva man kan få i dag virker dette en smule urimelig.

 

I vår moderne tid hvor e-handelen for alvor begynner å ta av virker dette svært hemmende på den økonomiske utviklingen og forbrukerenes frihet til å velge det rimligste alternativet. I tillegg er det mange produkter som ikke tilbys i Norge og som man da er nødt til å bestille fra utlandet. Spesielt rammes en del DVD-filmer av akkurat dette.

 

Vi oppfordrer derfor alle til å vise sin misnøye med finansdepartementets avslag på postens forslag om å heve toll-grensen til 1000 kroner.

 

Og jeg oppfordrer alle som er enige med meg til å både føre seg opp på protestlisten, og sende mail. Ligger linker på siden til dette.

 

Mvh,

 

Rianna (som har fått tillatelse til å poste dette, og takker veldig masse for det :thumbup: )

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...