Gå til innhold

Leveringstid fra Dell


Anbefalte innlegg

Et annet moment å tenke over: 1920 oppløsning på 15,4 tommer skjerm betyr bittesmå pixler. Du er nede i 0,172 mm mot ca. 0,25 på Mac'en. Jeg ville fått problemer tror jeg. Du bør se på en slik skjerm før du bestemmer deg.

 

Har du bra syn er det ikke noe problem. Dette med oppløsning er jo en tilvenningssak. Har ikke hørt om noen som har kjøpt den maskinen med den oppløsningen som har vært misfornøyde. Skal du bruke maskinen til spill ville jeg nok gått for den høyeste oppløsningen

 

Men det er klart, har du ikke 100% synd kan du jo gå ned til 1680 x 1050 og samtidig spare noen hundrelapper.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Admin'c nevnte elkjøp. Grunnen til at jeg sa det, er at jeg ble skremt av den inkompetansen jeg så på elkjøp da jeg var på jakt etter en bærbar PC. Selgeren brukte 5 minutter på å finne ut klokkehastigheten på den PC'en jeg så på. Glad jeg endte opp med en Dell Latitude D600...

og siden en elkjøp butikk har ræva selgere så har alle elkjøp butikker ræva selgere?

Lenke til kommentar

Hvis jeg setter det i sammenheng med alt annet jeg har hørt på dette forumet om elkjøp, danner det seg et visst bilde av den kjeden. Jeg kan jo f.eks. sette Lefdal og Expert i samme bås. Og dessuten, jeg har sett flere dårlige selgere enn det jeg allerede har gitt eksempel på. Og når produktene de selger er av rimelig dårlig kvalitet, så gir det ikke meg mer tillit til elkjøp som dataforhandler.

Lenke til kommentar
Til ditt bruk tror jeg du kommer til å bli fornøyd med den pc'en du har satt opp der. Kom gjerne med tilbakemelding hvordan den fungerer, er særlig spent på grafikkortet!

 

Lykke til med kjøpet!

Jeg er litt usikker på den Dell maskinen, synes den var litt stor og klumpete. Vurderer den Fujitsu Siemens fra Komplett :

 

https://www.komplett.no/k/ki.asp?sku=300770

 

Den virker utrolig bra og til en fin pris. Noen andre alternativer til dette ?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...