Gå til innhold

Hvilket Redigerings prog?


Anbefalte innlegg

Hei, jeg er amatør på sånn film redigering og lurer på hvilket program jeg burde bruke, skal lage en enkel hjemme video til et skole prosjekt.

jeg har Ulead VideoStudeo 7.0 på nedlastning, hadde v6 SE men hver gang jeg skulle legge til lyd effekter klikka programmet(selv om dette var orginalt som fulgte med kameratet mitt)

 

håper noen kan hjelpe meg. dette prosjektet beggyner til mandag.

 

MVH

Strike8

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Veldig enig med and_mit

Vi kan bruke adskillige poster her på å diskutere bugs med Studio 9, likevel er det alt i alt et svært intuitivt program som gjør at du kommer kjapt i gang og får gjort svært mye. Start med Studio9 til du ser at du møter veggen, SÅ kan du evt gå over til et mer omfattende flerspors-program av typen Liquid Edition eller Premiere.

Lenke til kommentar

Siden du er fullstendig nybegynner og aldri har redigert før, er det selvsagt dumt å anbefale avanserte og framfor alt dyre programmer som Adobe Premiere og lignende. Jeg vil derfor heller anbefale Pure Motion Editstudio 4, som bare koster noen hundrelapper, men som har avanserte muligheter som et ubegrenset antall lyd- og videospor, blue-/greenscreen, keyframing, avanserte tekstemuligheter og mye mer. Alt en amatør trenger og vel så det. Alternativt Ulead Videostudio 8, som sies å være litt mer avansert enn Studio 9, og mye mer stabilt.

 

Men husk at i enhver filmproduksjon er det først og fremst idéen bak og skuespillernes dyktighet som teller. Hvor avansert redigeringsprogram eller kamera du har brukt, spiller liten rolle. Det er ikke det publikum ser etter.

Endret av Rocambole2
Lenke til kommentar

ULEAD VIDEOSTUDIO v.8

 

Hei,

 

Ikke hør på han som anbefaler Studio 9. Hvis du blar litt gjennom postene i dette forumet, så ser du at 30-50% av dem omhandler bugs og problemer med Pinnacle...!

 

Selv har jeg brukt VideoStudio v.3, v.4, v.5, v.6, v.7 og nå versjon 8, og jeg har aldri hatt noen problemer med crash el.l. Siste versjon av VS er forøvrig mere brukervennlig og intuitiv med i forhold til menyer o.l. enn de første versjonene har vært. Perfekt for nybegynnere!

 

Se nettsiden til Ulead for PC-spec's. Kanskje er ikke PC'en din kraftig nok til å redigere video skikkelig. Ulead Systems

 

- Dessuten har jeg alltid kjøpt mine versjoner av Ulead VideoStudio ved å laste ned over nett. Fungerer utmerket, og du slipper unna toll og skatt! Dessuten tar programmt mye mindre "plass" når det kommer på fil og ikke i boks!

 

LYKKE TIL!

 

 

:D

 

 

DV123

Lenke til kommentar

Hei,

hvor mange ganger har vi hatt dette spørsmålet dere - selv i min tid på forumet som bare er et havlt år??!!! Dette er en sånn tråd som burde ha vært lett tilgjengelige for alle nykommere. Uavhengig av hva som er "riktig" svar så er jo alle meningene listet opp for den som vil lese.

Lenke til kommentar
  • 3 uker senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...