Gå til innhold

the Cube ~ finito


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

to forskjellige måter å gjøre det på, ang hdd kabelen.

 

1. kutt den på midten, som nevnt over, og ha 2 ledninger med 3 disker hver.

 

2. speilvend ledningen på midten. psu--hdd--hdd--hdd--hdd--hdd--hdd--psu. her burde du helst sørge for at begge koblingene til psu går til samme rail, bare for å være helt sikker. er ikke nødvendig, men hvis den ene railen går kokos så holder det seg til den ene railen.

 

hvilken du bruker er opp til deg. uansett hvilken du velger, derimot, må du nok legge opp tykkere ledning. den der så usannsynlig spinkel ut..

Lenke til kommentar
  • 5 uker senere...
  • 2 uker senere...

Update

 

It's alive!

Nei, ikke helt da, men kjører en vanntest nå som ting begynner å komme på plass. Man kan ikke høre pumpa før man legger øret inntil "innpakningen" jeg laget - og det er på full styrke! Wooho! Mission accomplished!

 

Slik ser ting ut nuh!

15-vanntest.jpg

 

Takk for hjelp og kommentarer! Har laget to ledninger til diskene, med 3 uttak på hver. Skal prøve å få lagt det opp så ryddig som mulig. Kommer vel noen små oppdateringer i løpet av uken, håper jeg :)

Lenke til kommentar

Jeje, ikke så nøye. Jeg jobber nattevakter, så for meg var det hadde jeg nettopp stått opp til den 23. mai :)

 

Det har ikke lekket en eneste dråpe, så jeg skal sette på litt hardware og sånt nå, teste litt mer. Trenger å lage en del ledninger til brytere og sånt, så må nok regne litt tid til. Frontplata tenkte jeg å outsource til en blikkenslager el.l. så den blir litt ordentlig. Forslag til gravering/logo?

Lenke til kommentar

åhh.. kikket på prislisten din i første post nå.. ser ut som du har omtrent samme problem som jeg hadde.. alle tingene har grei pris, men til sammen er det rett og slett horribelt :ohmy:

 

noe som førte til at jeg har lagt opp alt som heter moding og PC mekking, først midlertidig, men nå kanskje permanent. Jeg tør ikke engang prøve å regne sammen hvor mye jeg har brukt på dette i løpet av bare ett og et halvt år. Da tror jeg jeg ville hogd av meg begge tomlene eller noe for straffe meg selv.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...