Jump to content
Sign in to follow this  
eizo

telenor billigere i sverige

Recommended Posts

De prisene var eksl. moms.

 

Dessuten var disse rettet mot bedrifter. Men jeg vet ikke om Telenor i Norge

viser priser med eller uten moms.

Edited by lavizh

Share this post


Link to post

Jo, men det stemmer det eizo skriver, og om det er til bedrifter eller privat betyr ingen ting.

 

Telenor i Norge kan ikke en gang tilby 8 mbits linjer i Norge, mens de kan det i Sverige. Og 699,- (eller m moms: 860,-) er fortsatt meget billig, må tenke på at det er svenske kroner det er snakk om, så 860,- svenske tilsvarer 780,- norske. Og for en 2 mbits linje i Norge må du gi 550 kr, og for å få en 8 mbits linje i Sverige bør du bare gi 230 NKR mer for!!!!!!! Er sinnsykt bra det, så ja det er billigere i Sverige og mye bedre der. ADSL- og bredbandsnettet i Sverige er meget bedre og mer utbredt enn i Norge. Jeg bor selv i Uppsala i Sverige og har 10 mbits linje :dribble:

 

P.S. Men du er dum som bestiller adsl fra Telenor om du bor i Sverige. Bostream i Sverige tilbyr hele 28 Mbps linje til bare 398 kr måneden!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 

:thumbup:

Edited by joho83

Share this post


Link to post
jo, men det stemmer delvis det eizo skriver. Telenor i Norge kan ikke en gang tilby 8 mbits linjer i Norge, mens de kan det i Sverige. Og 699,- (eller m moms: 860,-) er fortsatt meget billig, må tenke på at det er svenske kroner det er snakk om, så 860,- svenske tilsvarer 780,- norske. Og for en 2 mbits linje i Norge må du gi 550 kr, og for å få en 8 mbits linje i Sverige bør du bare gi 230 NKR mer for!!!!!!! Er sinnsykt bra det, så ja det er billigere i Sverige og mye bedre der. ADSL- og bredbandsnettet i Sverige er meget bedre og mer utbredt enn i Norge. Jeg bor selv i Uppsala i Sverige og har 10 mbits linje :dribble:

Det er fordi at i Sverige er de i en utfordrer posisjon,mens i Norge er de såkalt monopolist.Telenor klager på Telia i sverige og Telia klager på Telenor i Norge.Det samme kan sies om TDC i Danmark der de er monopolister.Ting blir bedre når vi får reelle alternativer.

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...