Jump to content
Sign in to follow this  
KrissO

SATA harddisk/kontroller problem!

Recommended Posts

Kjøpte meg en HighPoint RocketRAID 1520 PCI-SATA kontroller og en WD 250 GB SATA harddisk et par/tre uker siden.

Jeg har Windows XP SP2 på den og den virket helt strålende helt til et par dager siden. Plutselig ville den ikke boote. Rett etter oppstartvinduet med Windows logoen og den blåe "progress" saken som går bortover... så får jeg et glimt av en bluescreen og deretter restarter pc'en. Dette skjer hver eneste gang jeg prøver å starte Windows.

 

Så jeg prøver å kjøre SATA harddisken som slave og installerer Windows på den gamle WD 40 GB'en. Men selv etter Windows er installert og jeg har lagt inn drivere til SATA kontrolleren i Windows... så vil ikke harddisken vise seg! Verken i "My Computer" eller under "Disk Management" i "Administrative Tools".

Den viser seg derimot i BIOS som normalt.

 

Noen som har opplevd dette ? Noen som vet hva som er problemet og hva som må gjøres ?

På forhånd takk :)

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...