Jump to content

KrissO

Medlemmer
 • Content Count

  15
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by KrissO

 1. Dette er den første posten min i denne tråden. Jeg gadd ikke å lese gjennom 38 sider for å finne svar på dette, men er det noen andre som har hatt problemer med Webcam'et sitt? Jeg bruker Windows 7. I Live Messenger fungerer webkameraet bare som "Video Call" (maks to personer), men rent webkamera visning uten lyd som man kan bruke i en gruppesamtale fungerer ikke. Anyone?
 2. Jeg blir som regel irriterte av spoilerne selv, men når serien endelig starter så viser det seg at jeg har glemt det relevante. Dette er jo en serie som fortjener seere, så var nok et riktig valg av TV Norge spør du meg! =) Usj, ikke vær så negativ nå da Har du sett noen flere ?
 3. Jeg er nok en av dem, har sett samtlige episoder. Lexmas var konge Nei er nok bare nysjerrig, liker å holde meg oppdatert =) Thanks Christer1, ser ut som TV Norge ikke blir liggende så langt bak alikevel =)
 4. Jeg sendte TV Norge en mail i sommer og da sa de at sesong fem kommer våren 2006. Men dere sier at første episode allerede har blitt sendt ? Hvorfor blir det ikke da sendt noen episoder de to neste mandagene ?
 5. Ser ut som TV Norge skal sende det alikevel ?
 6. Faen, ser ut som jeg ikke er den eneste her da. Les min topic her. Spyder, hvis du har S-ATA... har du innebygd eller PCI kontroller ?
 7. Kjøpte meg en HighPoint RocketRAID 1520 PCI-SATA kontroller og en WD 250 GB SATA harddisk et par/tre uker siden. Jeg har Windows XP SP2 på den og den virket helt strålende helt til et par dager siden. Plutselig ville den ikke boote. Rett etter oppstartvinduet med Windows logoen og den blåe "progress" saken som går bortover... så får jeg et glimt av en bluescreen og deretter restarter pc'en. Dette skjer hver eneste gang jeg prøver å starte Windows. Så jeg prøver å kjøre SATA harddisken som slave og installerer Windows på den gamle WD 40 GB'en. Men selv etter Windows er installert og jeg har lagt inn drivere til SATA kontrolleren i Windows... så vil ikke harddisken vise seg! Verken i "My Computer" eller under "Disk Management" i "Administrative Tools". Den viser seg derimot i BIOS som normalt. Noen som har opplevd dette ? Noen som vet hva som er problemet og hva som må gjøres ? På forhånd takk
 8. Du trenger en fil som heter smartdrive.exe.Den fila legger du bare i diskettstasjonen/brenner den på boot cd'en og åpner den i dos før du starter XP installasjonen. Ligger vel i en av cab filene til Windows 95, 98 og Me installasjonsfilene eller så kan du søke google =)
 9. Etter at jeg oppgraderte Windows fikk jeg følgende problem. Tok et snappshot av det som du kan se her. Jeg har prøvd å fjerne denne sikkerhetsmeldinga, men det nytter ikke. Er møkk lei av å måtte trykke "allow" for hver gang man går inn i et galleri/album. Noen som vet åssen jeg får bort dette ? Altså en varig "allow". P.S.: Det står klart i hjelpfila at sikkerhetsinstillingene (filteret) i Internett Explorer ikke gjelder for innhold på din egen pc. Det mest lokale du kommer er andre pc'er på nettverket. Hvis det ikke finnes noen vanlig løsning så går det kanskje ann å gå rundt på en måte ?
 10. Driver faktisk å sliter litt med SATA selv, en dynamisk hd. Men du trenger ikke drivere til harddisken din, men til kontrolleren. Enten har du et hovedkort med innebygd SATA kontroller eller et PCI kort. Har du et PCI kort så finner du nok driveren på leverandørens side. Det gjorde ivartfall jeg med mitt Rocket 1520 PCI SATA kontroller.
 11. Regner med at Norton Ghost ikke komprimerer dataen e.l. sånn at jeg alikevel får plass ?
 12. Virker som dynamisk ble lagt inn som default når jeg partisjonerte og formaterte harddisken første gang. Er ikke dynamiske disker raskere også da ? (om man ser bort ifra speila, spanna, speila og RAID6) Ville bare slippe å dra med meg harddisken til noen som har plass til å ta backup, slit. Men hadde håpa på å få noen svar på om hvorfor fks harddisken oppførte seg som den gjorde når jeg skulle legge in XP.
 13. Fikk meg en Western Digital 250gb SATA harddisk her om dagen. Formaterte den i Windows som NTFS i to partisjoner. Merket senere at den eksisterende harddisken var en "basic drive" mens den nye var en "dynamic drive". Så flyttet jeg over all data ifra den gamle til den nye siden jeg kun skal bruke den nye når jeg får lagt inn Windows på den. Så kjører jeg XP installasjon ifra en oppstartbar XP cd. Etterhvert får jeg jo spørsmål om hvilken partisjon jeg skal installere det på. Det rare er at det kun sto en partisjon der, mens jeg egentlig har 2 stk som jeg satt opp i Windows. Den partisjonen jeg ser viser totalkapasiteten. Da jeg velger den får jeg beskjeden "can not set up Windows on this partition". Problemet er at jeg ikke lenger har plass til flytte over all data til den gamle harddisken igjen, får så å eksperimentere vilt. Jeg prøvde: 1. Konvertere til "basic drive" men det krevde at jeg fjernet alle partisjoner på harddisken, m.a.o. formaterte og mistet all data. 2. Kjøre Western Digital verktøy disketten, men den måtte også slette/formatere hele harddisken for å installere den. Kunne altså ikke kjøre en "wizard" på en måte som gjorde den "XP-installasjon kompitabel". Noen måte å løse dette på uten å måtte miste all data hvis man ser bort ifra backup ? Og at harddisken er dynamisk har vel noe med dette å gjøre ? Hadde det vært noen forskjell om jeg hadde kjørt med Western Digital disketten selv om jeg hadde valgt dynamisk ? Pratet nemlig med en som la in XP på en formatert dynamisk harddisk med 2 partisjoner, uten problemer. På forhånd takk.
×
×
 • Create New...