Jump to content
Sign in to follow this  
morara

Ikke kjøp laptop fra whitebox

Recommended Posts

Jeg bestilte Cl56 den 27 august. De på whitebox lovet at jeg ville få maskinen innen en uke. Jeg ventet en uke, men ingenting kom. Jeg ringte dem opp igjen og spurte om når den eventuelt ville bli sendt og fikk beskjed om at den ville bli det i løpet av dagen. Jeg ventet i flere dager, men fikk fortsatt ikke noe pc, og bestemte meg for å ringe dem opp igjen. Denne gangen sa de at de hadde mistet noen papirer, men alt var i orden og at de skulle sende ut maskinen iløpet dagen. Noe som viste seg å ikke stemme. Jeg ringte dem igjen for å purre på sendinga, men fikk beskjed om at den var sendt ut med budbil og at jeg ville få den i løpet av dagen. Dette førte til at jeg ventet forgjeves på maskinen den dagen og kunne heller ikke ringe whitebox fordi de hadde stengt over helgen. På mandagen ringte jeg dem igjen og klaget, men de beklaget seg og sa at de skulle sende den ut til meg i løpet av dagen med budbil. Jeg ventet som sagt igjen, men denne gangen også forgjeves. Maskinen dukket aldri opp. Ringte dem igjen neste dag og fikk de samme unnskyldningene igjen. De sa at de skulle sjekke det opp med transport avdelingen og ringe meg opp igjen. JEg som er så godtroende gikk med på dette og ventet på telefon fra dem, men dette også forgjeves. De ringte aldri opp igjen. Da jeg ringte igjen neste dag sa de igjen at de skulle finne ut av ting og ringe meg opp igjen, men det gjorde de ikke. Til slutt hadde jeg gått lei av tullet og ringte dem opp igjen. De beklaget seg som vanlig og sa at de hadde sendt ut maskinen med bud igjen. JEg som ikke hadde noe tiltro til dem lenger ba om telefon nummeret til bud selskapet de brukte, men de sa at de brukte 14 til 15 forkjellig budselskap og det ville være vanskelig. Men jeg insisterte på å få nummeret til bud bilen iallefall noe de gikk med på tilslutt. Buden skulle vært her klokka 10 00 om morgenen idag, men er fortsatt ikke kommet og når jeg ringer nummeret de gav meg får jeg beskjed om at mobilen er slått av. Og nå når jeg ringer dem for å klage tar ingen opp telefonen på whitebox heller.

 

Mitt råd til alle som har tenkt å handle på Whitebox:

 

IKKE GJØR DET. SELVOM PRISEN ER GUNSTIG ER DET IKKE VERDT HODEPINEN MAN MÅ GJENNOM. :realmad:

Share this post


Link to post

JEg ble rett og slett lei av å vente på levering fra whitebox og dro likegodt ned til dem for å hente maskinen. Det som var så merkelig er at jeg først dro til adressen de har oppgitt på hjemmesidene sine, men det viste seg å være en Kiwi butikk. Da jeg gikk forvirret ut av butikken ringte de meg på telefon og ba meg møte dem på en bensin stasjon i Hønefoss klokka 1400. Jeg syntes det hele var veldig merkelig (driver de en hemmelig organisajon siden de ikke ga meg den virkelige adressen deres?). JEg var der klokka 1400, men måtte vente til klokka 1520 før en budbil dukket opp med pcen. Da jeg sjekket pcen merket jeg at de hadde gitt meg en 60 gig (7200 rpm) hardisk istedefor 80 gig hardisken jeg hadde bestilt. I tillegg hadde de lovet meg Panda antivirus og firewall samt andre oppgraderinger, men ingen av disse var å finne!!!!!!!!!!

 

Jeg skal aldri mer handle hos dem!!!!!

Share this post


Link to post

Jeg har bestilt pc fra whitebox..

Nå har jeg ventet i nesten to uker, og endelig fått pc'en. Men (ARG) jeg kan ikke hente den, for selv om det står på hjemmesidene deres at de har 4 måneders betalingsutsettelse, og jeg opplyste dem om at jeg ville benytte meg av det, har de skrevet hele beløpet på oppkrav.

 

NGHH. JEG BLIR SÅ SINT :mad:

Share this post


Link to post

Nei, men det er da fordømt dårlig service av whitebox at de ikke sender meg det og informerer meg når jeg ber om utsettelse.

 

Hvis jeg vil ha det, er det nødvendig å sende tilbake pc'en da, eller kan de kanskje fikse det likevel? Ingen å få tak i der i dag.

Share this post


Link to post

Du kunne jo avbestille hele kjøpet. Jeg hadde sent en pc til dem, service, det gikk 2-3 uker før de sente den tilbake så jeg tenkte at jeg kunne kjøre opp og hente den selv. Men da fikk de panikk og sente den tilbake neste dag. Til de som ikke vet det så er Whitebox "bare" enkeltmansforetak...

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...