Jump to content

slettet

Medlemmer
 • Content Count

  818
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0
 1. For så vidt riktig, men da snakker man flisespikkeri. Men la gå.. (Men vil den termiske motstanden i pastaen utligne den auka overflaten? Pastaen har tross alt ikke ideelle termiske egenskaper den heller.. Eg veit ikkje. Eg kan ikke dette her.)
 2. Jepp, det er den. Den er "tørr" nå, men endrer karakteristikk når det blir varmet opp (dvs. pcen slått på). Og det heiter forresten "termisk pasta". Ikkje "kjølepasta". Den kjøler jo ikkje...
 3. Har opplevd det med andre Samsung-modeller, og då har det vore den eksterne strømadapteren.. Infocare (inforcare.no -> Feilmeldingsportal -> eService) har i alle fall ei ordning for service av Samsung-skjermer. Om du registrerar den defekte skjermen der (om den er innan garantitid), sender dei deg ein ny i Posten, og du sender den defekte i retur i emballasjen utbytteskjermen kom i..
 4. (ingen vits i å sitere meg når eg hadde siste innlegget.. ; ) Det eg reagerte på her er trådstartar sin irritasjon (og til dels "aggresjon") mot Multicom fordi han forventa at dei hadde lagerutlevering, noko dei då ikkje har. Greit nok at han konstaterer for andre brukarar at det ikkje er eit tilbod Multicom har, men det er måten det er gjort på. Det kunne for eksempel blitt skrive på ein litt meir nyansert måte; for eksempel "For dere som bor i Arendal/Åmli/Stoa-området kan det være greit å vite at PSData, i motsetning til Multicom, har lagerutlevering. Det vil si at dere kan bestille på nettet, og hente pakken hos leverandøren noen timer etterpå. Minus i margen til Multicom for dette." Ikkje fylle på med ord som "dritt", "suger", store bokstaver og utropsteikn. Men ok. Eg er nok litt vel "følsom" for korleis kritikk/omtalte vert uttalt, og ser poenget ditt AtW. Men eg vi og påpeike at både eg, og nok fleire andre finn den meir truverdig om den er velskriven og nyansert.
 5. Skjerm frå Fujitsu Siemens? -gjerne P19-2 eller B19-2? Eg har i alle fall opplevd det problemet på mange FSC-skjermer (150-200 stk.), og då er det garantisak; nesten alltid defekt powerinverter. (og det er nok ein garanti-/reklamasjonssak om det ikkje er FSC også - symptomene kan tyde på defekt i power-systemet.)
 6. Sør_bru: Om det å "henge ut" Multicom av di har fjernlager veit eg ikkje om er korrekt av deg. Det er vel heilt opp til dei om dei ynskjer å nytte lokallager/fjernlager eller ein kombinasjon. Såvidt eg ser på websidene deira står det ingen ting om at du har muligheit for å hente varene hjå dei direkte. Så du bør, i mine auger, absolutt ikkje kjefte på Multicom for dette, men deg sjølv for ikkje å prøve å lese deg fram til dette på deira sider. - Når det ikkje står noko om direkteutlevering frå lager, bør ein vel gjerne ta det for gitt at det ikkje er ein moglegheit. At du er godt vant med å hente direkte frå PS lager er fint for deg, men det betyr ikkje nødvendigvis at andre lar deg gjere det. Ingen grunn til å bli sur, og i alle fall ikkje til "henge ut" nokon. Når det kjem til ditt utsagn om supporten deira skal eg ikkje sei noko, då eg ikkje har noko som helst erfaring med dei. Veit forresten ikkje om du veit det, men om telefonen ringer lenge nok så vert det brutt automatisk.. Ikkje nødvendigvis "nokon" som gjer det. Uansett så er det fint at du fekk det du skulle ha, og til og med ei betre vare. Mulig det var den gode, varme (og tilgivande) julestemninga som gjorde det.
 7. Er jeg nerd siden jeg faktisk satt og lo for meg selv av den kommentaren? Er det ikkje difor me er her? Komplett: (reknar me de les denne tråden) Har de moglegheiter til å få opp nokre webcam? F.eks. eit på ein av robotane (trådlaus elns.), samt på nokre vitale punkt? I hvertfall for ein periode. Hadde vore artig å kunne fylje med på aktivitetsnivå og korleis ting fungerar hjå Dykk.. (ikkje minst når ting _ikkje_ fungerar.. )
 8. sansynligvis finnes det et ganske effektivt system for å hindre kollisjon CSMA/CD?
 9. Halla roac! Long time, no see.. Til problemet.. Eg tok sjølv fagprøven på ein skule, og gjorde akkurat det som er diskutert her. "Run Only allowed windows applications" var det optimale for min del (brukte dette og i den daglege drifta på skulen). Huks og å legge til program som er for brukaren usynleg (script, drivarar, kix, osb.). Det vart ei ganske lang liste med program etter kvart, men vart kvitt problemet med at folk kopierete inn Half Life, og køyrde hl.exe frå heimemappa si. (hl.exe er mi hatfil over alle.. : p )
 10. .. på tide å vurdere ein liten testlab, så ein unngår sånne ting? Iallefall om ein skal rulle det ut på 20+ pcer..
 11. Microsoft ISA Server... Køyrer på Windows-platformen, og er (etter mitt syn) ei god løysing. http://isaserver.org
 12. Jazz: Pris i Norge er knappe 20 000,- eks. mva.
 13. http://www.nds.no/netthandel/productsearch.aspx?gid=1228 Den øverste av dei pakkene fungerar på div. pda.. Liste ligg på tomtom sine sider (www.tomtom.com).. Tenkter å kjøpe til, og installere, på min hp iPAQ_hw6915.. Brukar GPS-funksjonen på den mykje i dag, trur nok det er veldig praktisk ved min planlagte langtur (Norge på langs med bil) til sommaren.. Det føl med eit bykart når ein kjøper iPaq-en, men det dekker berre ein by.. Ang. dette med tagging av bilder.. iPAQen min tag'er bildet med GPS-data om eg ynskjer det (koordinatar, tidspunkt og m.o.h.). Desverre føl ikkje desse datene med over til pcen.. Men til folk som syns PDA med GPS er phett.. Er det ikkje meir praktisk med pda uten GPS som du faktisk får ned i ei bukselomme, og ein GPS fastmontert i bilen, framføre ein PDA med GPS som treig og upraktisk. Eg merkar sjølv at det er upraktisk å bruke telefonen som GPS når eg mottar samtalar/tekstmeldingar, og det tar fokuset frå GPSen. Eg testa forresten ein Sony GPS (kun GPS), og den var mykje kjappare med å søke opp satelittar, finne ruter, osb. enn iPAQ-en min..
 14. Tenker på å selge min trofaste filserver, men er veldig usikker på pris. I all hovedsak består den av * Lian Li PC67 kabinett * Abit VP6 Dual P3 hovudkort * 2x P3 1GHz * 1GB minne (maks 3GB) * HighPoint Tech 1820A 8p-sata kontrollerkort * 8x 200GB Seagate Barracuda HDD (RAID5) * 2x 40GB Maxtor HDD (RAID1, til OS) * 2x 550Watt CWT PSU Ellers andre ting som 10/100NIC, skjermkort, 54Mbit WLAN, cdbrenner, dvdrom osb.. Diskene er montert i forkant av kabinettet, med 4x 80mm vifter som blåser kaldluft over dem (diskene ligger ca. 2grader C over romtemperatur), og 2x 120mm vifter i bakkant/topp som suger luft ut. Det er enda plass til fire disker i hdd-ramma, i tillegg til at den kan monteres flere i forkan ved hjelp av f.eks. lian-Li drevrammer.. -- Det store spørsmålet er: Kva er oppsettet verdt?
 15. Det har jeg ingen erfaring om at har hendt så tar gledelig imot mer info. 7327846[/snapback] Mi erfaring er at om OS'et er installert på eigen disk, og raidet utenom, så går det fint. Må initialisere raidet etter reinstallasjon. Eg har ikkje prøv å køyre Windows på SW-RAID5, men meiner at MS fråråder ein å gjere det. (Går det i det heiletatt?) Om de ventar til i morgon kan eg sjå om eg finn info om det i noke av bøkene mine. Meinar det står om det i 70-290 el. 70-291-boka.
×
×
 • Create New...