Jump to content
Sign in to follow this  
bajazzo

Problemer med oppsett av trådløs router

Recommended Posts

Hei

 

Håper noen kan ta seg tid til å hjelpe meg med følgende. Har installert ADSL fra Telenor som funker med kabel fra ADSL-modem til bærbar pc. Kobler ADSL-modem med kabel til Topcom WBR 611 trådløs router og med kabel derifra til pc. Får kontakt med router ved å taste inn IP-adressen til denne og forsøker så å konfigurere router. Problemet er da at når jeg skal oppdatere router med de data jeg har lagt inn, dvs. trykker "apply" så får jeg opp en side med beskjed om å "vente til enheten restartes". Da skjer det ingenting! Har valget om å klikke "back" i nettleseren og da er alt ved det gamle. Ingenting er endret! Noen som har tips til hva som er galt?

 

På forhånd takk!!!

Share this post


Link to post

Det høres ut som om du har gjort ting riktig. Enheten må restartes etter at du har endret på konfigurasjonene. Når den da restartes så mister du kontakten. Prøv å gå inn på nytt og se om ting er endret. Det hjelper ikke å trykke back.

Share this post


Link to post

Problemet er at det virker som om den ikke restarter. Når jeg taster IP-adressen og starter fra scratch så ligger ingen av den endringene jeg har gjort inne. Innbiller meg at skjermbildet skal oppdateres når enheten har restartet?

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...