Jump to content
Sign in to follow this  
Shiva

Liten viftelakking med klarlakk

Recommended Posts

Jeg tenkte å få litt farge og glans på ellers kjedelige svarte matte vifter.

Først brukte jeg hvit spraylakk fra max 20. Resultatet ble bra og fargen var kritthvit. Helt til jeg sprayet på max20 klarlakk. Da ble plutselig fargen røykegul.

Noen som vet om en klarlakk som er klar og ikke ødelegger grunnfargen. Kanskje det bare viser på hvit. Tenkte jeg skulle prøve å lakke en vifte knallgul og så klarlakk oppå. Men denne klarlakken er ihvertfall ikke å anbefale oppå hvit.

 

vifte.jpg

Share this post


Link to post

Glemte denne. Jeg holder på å lakke et tower for en dame. Hun spesifiserte at det skulle være hvitt... står i stil til resten av møbler i kåken osv. Tenkte samtidig å lage en liten guide til max20 lakk og teste hvor bra resultat det egentlig går ann å få med litt flid og arbeid. Men denne klarlakken var forbanna irriterrende. At den oppå hvit gjør hvitfargen pissegul. Som en kan se på venstre side av kasse delen.

Kjører en lys rett på blir den hvit igjen. Det er noe muffens med klarlakken, men den egner seg som primer eller grunning. Neste jeg skal teste er hvordan den funker med andre farger.

 

mirror2.jpg

Share this post


Link to post

grunnen til at fargen forandrer seg er at di reagerer med hver andre , du skal være glad for at det ikke begynte og oksydere og at det ikke ble bobler og greier

Share this post


Link to post

Hehe... aha! Trodde oksydering bare var et problem med metaller. Dette her må jeg ihvertfall lakke over igjen og finne en måte så det forblir hvitt etter klaring.

Edited by Shiva

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...