Jump to content

Shiva

Medlemmer
  • Content Count

    453
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0

About Shiva

  • Birthday 03/19/1976
  1. Har et par store plater med plexi glass. Noen som vet om en link til noen tegninger over fete kabinetter jeg kan bygge utav dette?
  2. Teoretisk skulle det gå ann å lage videosnutter for å f.eks vise pc'en sin og slenge det med innlegget. Slags youtube der en legger med video istedenfor bilde. Framtidens chatteforum. (ikke bli sure, eksperimenterer litt).
  3. Som gammel commodore 64 gamer er det noe muffens med logoen til color line.
  4. http://www.dumpalink.com/media/1137065926/...uter_Processors Har aldri hørt om at det skjer før jeg så dette.
  5. Husker en disse gamle røyk reklamene fra 60 tallet med rolv vesenlund.. fleksnes. "Ja, nå røker jeg også prince". Kunne f.eks stått "Ja, nå klokker jeg også pc'en".
  6. En dame jeg solgte den til ringer meg ned og er sint. Har søkt på nettet og funnet andre som har hatt samme problemet men ingen løsning. Problemet er at maskinen slår seg av uansett hvilke instillinger jeg setter i bios. HK NF7-s v 2.0 RAM PC 2100 133 MHz Noe forslag til instillinger i BIOS. CPU skal kjøre på 16.67MHz.
  7. Ok, har ikke skjønt det der helt. Husker jeg riktig var ram som var på 512 MB og 166Mhz. Enkelt brikke. Prøvde med en enkelt 333MHz DDR og 166 x 10. Samme problemet. any suggestion?
  8. Bygget en maskin som jeg har solgt til en dame. Problemet var at jeg aldri fikk cpu til å kjøre stabilt på 1.6 GHz. Maskinen slo seg av hele tiden, så jeg klokket den til 1300GHz. Den gikk stabilt i 2 dager. Nå er Problemet at den slår seg av når hun bruker den. CPU - AMD Sempron 2400+ HK - Abit NF7-S V 2.0 Har flashet bios på kortet så den gjenkjenner cpu. Men den funker f.eks ikke på FSB 166 x 10 Ifølge cpu info skal den kunne kjøre på 333MHz fsb, men bios går ikke mer enn til 300. Anyways, noe forslag til hvorfor den går av? eller hvordan jeg stiller den i bios.
  9. Shiva

    Kom over denne

    Se på annonsen for kinasjappen. http://www.funnyname.com/
  10. Mja, må ta en risk. Eneste verdifulle her er dataen. Resten er ikke så farlig. Leier kåk av en danske. Heller kjøpe forsikring om 2-3 år når eget hus er i boks. Har funnet ut dette. 1. modemet er plugget av og jeg booter windows. Alt går kjapt. Når jeg plugger i nettverkkabelen innstallerer ikke windows noe hardware. 2. Lar jeg kabelen være plugget på fra jeg booter så begynner windows å skal innstallere hardware. Men den gir ikke beskjed om hva som innstalleres. Og hvorfor saver den ikke det som er innstallert. Ikke er det integrerte nettverkskortet heller for jeg har prøvd et annet og samme skjer.
  11. Hmm. har ikke tatt meg råd til innbo forsikring. Men har funnet ut at windows ikke liker det nye modemet. Grunnen til treg loading er at windows innstallerer hardware hver gang jeg booter. Plugger jeg fra modemet loader windows kjapt og greit. Kanskje noe driver problem eller noe.
  12. Lynet slo ned i nabohuset forleden dag. To stk. ble truffet og huset brant opp. Den saken på tv. Jeg gikk akkurat utav bilen da det smalt og en kabel over huet på meg lyste opp blååt og det sprutet gnister fra den. Da jeg kom inn i huset fant jeg ut at modemet var dødt. Byttet det, men fant ut at window tullet seg under booting. Når jeg booter og akkurat idet windows dukker opp, tar det ca 1 minutt før noe funker. Hardisken jobber. Innstallerte alt på nytt og samme problemet. Nå skal jeg teste om det samme problemet er med en anne hd, men er det mulig at lynet har tatt knekken på hd kontrolleren på HK? siden bootingen tar så lang tid. Tar ca 1 minutt til at norton antivirus har loaded pluss at diskettstatsjonen lager en lang skrapelyd under booting og når jeg slår av windows. Hadde ikke disse problemene før lynnedslaget. Finnes det noe program for å teste hardwaren? HK er NF7-S v2.0. Jeg mener at hvis hd kontrolleren er kaputt så skulle ikke hardisken ha bootet. Det går kjapt å flytte filer fra en HD til en annen, men akkurat denne oppstarten går tregt.
  13. Etter jeg patchet BF vietnam med V1.1 patchen har jeg fått store problemer med lagging. Spillet hakker og tuller seg når jeg spiller online. Det har ikke noe med ping å gjøre for jeg velger alltid server med lav ping. Brett tar mye lengre tid å loade og avogtil når det skjer mye skyting og bevegelse kan spillet bare forsvinne og jeg er ute i windows. Kan virke som det er en flaskehals et sted, men jeg hadde ikke dette problemet før jeg patchet. Eneste jeg mistenker spillet for å ikke like cpu'en eller ram. Noen som har hatt samme problemet? HK NF7-S2 9600XT DDR 333MHz XP2400-m 2.3GHz
  14. Fikk ikke svart. Grafikk kortet gikk kaputt. Er nesten helt sikker på at den er låst. For det er to versjoner av den 2400 og 2400-m for bærbare og den er åpen. Den som er så populær her inne. Hvis du ikke greier å forandre på multiplieren kan det være det finnes noe guide til å låse den opp.
×
×
  • Create New...