Jump to content
Sign in to follow this  
- mOtz^ -

Teksting i Premier Pro

Recommended Posts

File>New>Title

Men Encore er mye bedre egnet hvis det er teksting/undertitler du vil gjøre.

Nei, ikke underteksting...tenkte bare å få en stor bokstav midt på bilde, for å ta ett eksempel.

Share this post


Link to post
Photoshop og Adobe passer fint sammen!

Adobe Premiere Pro kan da ikke være så elendig at det ikke greier å lage tekster uten at man må bruke Photoshop i tillegg! Selv gratisprpogrammer greier det.

Share this post


Link to post

Hvorfor 800 X 600?

 

Kan du ikke bare bruke vanlige standarder? F.eks PAL's 720 X 560... Eller noe i den dur... ligger jo i alle prgm...

Share this post


Link to post

biig.no,

som sagt - jeg er litt usikker på hva du egentlig spør om. Klipp du importerer til desktop'en i Premiere er kun markører/ikoner for de originale klippene. Når du drar dem ned på tidslinja så beholder hvert klipp sin originale størrelse (frame size). Hvis du ønsker å eksportere det endelige resultatet ditt til en eller annen spesiell framesize velger du File>Export>Movie. Klikk på "Settings" og definer i neste skjermbilde filtype (F.eks Microsoft AVI ) og på fanen "Video" velger du riktig framesize (Du vil se at hvis du velger Microsoft DV Avi så får du ikke endre framesize, det er for å "beskytte deg" mot å lage filer som ikke er DV kompatible).

 

Jeg antar at framgangsmåten kan være litt forskjellig for ulike versjoner av Premiere, dette var for Premiere CS.

 

Jeg frykter likevel at du kan få klipping av bildene hvis du velger "min" framgangsmåte over ukritisk. Det beste er å definere prosjektet med korrekt framsize, timebase osv. når du begynner arbeidet ditt, da vil importerte klipp bli rendret korrekt med en gang og du får det du ser.

 

Hjalp dette noe?

Share this post


Link to post

Skjønte det du sa, men det hjalp meg desverre lite.... Problemet er at når jeg trykker: Alt+Enter i Divx, blir hele bildet stort, men ikke selve bilde som jeg vil ha fram... Derfor lurer jeg på hvordan jeg skal få selve spille bildet(det jeg vil se) så stort at det fyller hele skjermen når jeg trykker: Alt+Enter?

 

Vedlegg, bilde av problemet (dette er da hele skjermen min):

post-83-1095168326_thumb.jpg

Edited by biiig.no

Share this post


Link to post

Er det et DV kamera du har brukt? Kan virke som du har brukt et fotokamera med mindre oppløsning. Da vil du vel få det slik som du viser. Med PAL's 720 X 560 så bøåses det helt opp.

Share this post


Link to post

Kamera? :dontgetit: Bruyker ikke noe kamera... skriver record i cs sin console, deretter bruker jeg fraps, så virtualDub, så Premier...

 

Filmen er fin etter kompresjonen, men da jeg redigerer den i premier blir det noe feil... Tror det er der det lligger...

Share this post


Link to post

Skjønner deg godt...men det er ikke så enkelt å forklare også, men skal prøve på nytt...

 

Først: Jeg holder på å lage film av spillet cs. Jeg har der tatt opp mange forskjellige videoer, men da jeg legger disse inn i programmet Premier Pro blir bildet et lite bilde midt på skjermen. Jeg har lagt inn et bilde av det tidligere dette. Det er da hele skjemen min, da jeg forstørrer det.

 

Det Jeg lurer på da er hvordan jeg skal få bre hele bildet utover skjermen.

 

Andre: Kvaliteten i filmen suger vilt, klarer egentlig ikke å se hvordan jeg spiller osv. Grumsette og felt rett og slett.

 

Itillegg ble en 07.30 minutter lang film bare 12 MB stor... Iforhold til de andre filmene som er like lange, er det da forskjell på kvalitet og størrelse på fila. De pleier jo å ligge på en 200-300 MB per film.

 

Takk for hjelpen dere som prøver. :)

Share this post


Link to post

usj.. CS recorder er jo tull..

 

men uansett. Man kan stille Oppløsning i Det programmet (eller kjør på minimum 1024x768 i spillet) som recorder CS og du må lagre som Avi og ikke mpg, da blir kvaliteten dårligere enn Supermario Bross på gameboy. jeg skjønte helt ikke heller hva du mener med 800x600 greine. men det du kan (når du har filmen i premiere) finne det punktet du skal ha og Exporte en 'frame', da blir det nøyaktig like stort som resten av filmen. Nå tenker jeg på 'frysing' av bildet da. .men.. blæh.. jeg skjønner egentlig ikke.. jeg bare prater..

 

ehm.. Hvem oppløsning kjører du cs i? siden du får det lille bildet midt på skjermen minner det om 320x240 oppløsning. Det har mye å si hvem oppløsning du kjører i spillet på kvaliteten på screenshootet eller filmen du tar opp. Når du har laget en .dem fil etter sånn "record meg vs alle" så må du kjøre det i det demo avspiller progget. I det progget velger du oppløsning (på det du skal recorde) så bare starter du. Og ikke exporte det som mpg eller avi som er 320x240 tror du kan velge det der.

 

nei blæ!! Bruk geekplay!! eller send .dem fila til meg.. kontakt meg på msn hvis du fortsatt sliter.. lettere å forklare. stress å mase her.. alt blir feil. (mclp5@hotmail.com)

Edited by mclp-

Share this post


Link to post

hehe...takk for hjelpen... Har nå funnet ut hvordan jeg gjør bildet større. Problemet var at jeg ikke hadde croppet bildet(dratt det). Dette gjorde i VirtualDub, og det ble bra.

Bildet ble da større, og bedre å se på, men samtidig ble kvaliteten dårligere.

 

Men jeg gir opp denne filmen, og starter på en ny. Lærer nå av mine feil, og skal fikse dette til neste gang...

 

Takker for hjelpen dere som har hjulpet.

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...