Jump to content
Sign in to follow this  
TeddyErt

trådløst nettverk faller ut

Recommended Posts

jeg har compal cl56, og vil bruke trådløst nett hjemme. Jeg finner nettverket og får koblet på, men så faller jeg ut nesten med en gang igjen. Jeg har også en d-link 614+ router som jeg har oppgradert firmware på for en stund siden. Tror dere det vil hjelpe å opgradere firmwaren igjen, eller er det noen instillinger eller lignende?

Share this post


Link to post

Har samme problemer her hjemme. Har også den samme routeren. Det som er rart er at noen ganger så slår plutselig den stasjonære pcen som står nede i stuen seg på. Den er koblet direkte til routeren via kabel. Og når den slår seg på så mister vi all forbindelse. Bruker Intel PROset for å koble på med min laptop. Har disablet wireless zero configuration, men mister fortsatt forbindelsen noen ganger. Mange mener at å disable den virker. Har også prøvd å koble opp med windows xp, men det samme skjer.

Share this post


Link to post
TeddyErt: Prøv å slå av Wireless Zero Configuration. Control-panel -> Admin Tools -> Services. Det hjalp for meg.

Se også http://www.wired.com/news/print/0,1294,63705,00.html

 

BF

Leste et sted at hvis man bruker windows xp til å logge på nett så burde Wireless Zero Configuration på. Men hvis man bruker Intel PROset så bør man slå av Wireless Zero Configuration.

 

Bruker du windows xp til å koble på?

Share this post


Link to post

Noe som bør gjøres med Intel kortet mot Texas Instruments trådløse baser (som DI-614+) er å gå inn i intel proset og deaktivere strømstyringen.

Share this post


Link to post

deaktivere? vil det si at den skal stå på auto eller manuell?

 

grrr, har forsøkt å endre på diverse ting i den strøm innstillingen. Jeg aner ikke hva som er feil. oen ganger finner jeg nettverket og kan være koblet på i kanskje 5 minutter. Andre ganger finner jeg ikke routeren engang.

Edited by TeddyErt

Share this post


Link to post

jeg har nå prøvd å oppgradere firmware og det hjalp masse. Det eneste som er litt rart er at jeg får dårligere signal hvis jeg sitter på pulten rett nedenfor der routeren er enn om jeg går i 2.etasje.

 

Noen som har peil på hvorfor dette skjer, evnt noen tips på hvordan jeg kan gjøre noe med det?

Share this post


Link to post
deaktivere? vil det si at den skal stå på auto eller manuell?

 

grrr, har forsøkt å endre på diverse ting i den strøm innstillingen. Jeg aner ikke hva som er feil. oen ganger finner jeg nettverket og kan være koblet på i kanskje 5 minutter. Andre ganger finner jeg ikke routeren engang.

Jeg har den på manuell og på full styrke.

Hvor fant du firmware til routeren?

Share this post


Link to post

idag så er nettet lke håpløst igjen. Rett etter jeg oppgraderte fungerte det mye bedre, men nå detter jeg ut av nettet innen 5 sekunder. Aner ikke hva mer jeg kan gjøre...

Share this post


Link to post

Tar vanligvis flere minutter før jeg detter ut. Når det skjer så er jeg uten internett i flere minutter før det funker igjen. Noen ganger så må jeg reboote routeren for at ting skal virke igjen. Det som er rart er at når jeg mister nett så står det på statusen at signalet er helt perfekt.

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...