Jump to content

TeddyErt

Medlemmer
 • Content Count

  394
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0
 1. Jeg er: teddyert Legg meg gjerne til.
 2. Kjøpt med Vita fra Japan, + lord of apocalypse. Veldig bra spill, selvom jeg har ingen peiling på historien siden jeg ikke kan japansk Har også kjøpt den europeiske versjonen av dungeon hunter, så det er bare å legge meg til på PSN hvis noen er interessert i å teste coop. userid er teddyert
 3. Er det noen som har fått skjermen enda? Venter spent på at noen skal poste sine erfaringer med den
 4. Jeg er på utkikk etter en telefon som dekker mine behov til program utvikling. Denne skal altså ikke brukes til å ringe eller sende sms. Kravet er at den må støtte CDC, infrarød, Bluetooth, WLAN. Helst så billig som mulig. Noen som har tips til hva som kan passe?
 5. Jeg syns det er veldig mye merkelige stats på utstyr. Som f.eks. at man kan ha 0.1% slashing invulnerability også i tillegg ha 0.8% slashing invulnerability... Hvorfor ikke bare skrive 0.9%, eller er det et poeng med å dele det opp slik? Jeg har også en kappe som har en 0.00% stat. Ser heller ikke helt hva det skal være nyttig for.
 6. Lurer på når cdon vil sende den ut nå, som datoen er flyttet frem. De sa tidligere at den skulle sendes ut 16/5, men det blir jo fryktelig kort tid til å laste ned klienten på nå som man kan starte å spille 17/5. Noen som vet om de vil sende koden tidligere?
 7. Jeg lurte på om det var mulig å øke minne til 4gb fra 2. Jeg bruker 32-bit vista, og har lest at det er visse begrensninger der. Det står også visse steder på nettet at dell bios'en vil være en begrensning. Jeg lurte på om noen har erfaring med dette, å utvide minnet på denne maskinen? Jeg har også sett at noen foreslår å kjøpe PC2-5300 istedet for 4200, siden denne bærbare skal støtte raskere ram enn det som allerede er innstallert. Stemmer dette? Erfaringer og tips mottas med takk
 8. Jeg tror jeg blir med: Rake: 5155-3053-7167
 9. Er det noen som vet om butikker i oslo-området som har det til salgs?
 10. Har sett på noen videoer av mythos, og det er definitivt noe jeg har lyst til å prøve. Er det noen som har en ekstra beta invite å gi bort? Vil gjerne høre noen erfaringer fra de som er med i beta'en også.
 11. Sikkert ikke så dumt at pvp gear skiller seg mer fra pve gear enn hva som var tilfelle i wow. Det jeg ser som det store problemet for pve gear er at forskjellen er så liten. Greit nok at man får gear bedre gear fra å ta vanskeligere instancer, men om forskjellen er så liten at det ikke spiller noen rolle så vil man være like langt. 1 mer stamina eller noe slikt vil veldig sjelden avgjøre noe som helst, og jeg tror ikke at jeg i hvert fall vil bli særlig motivert for pve hvis det er slik. Det er viktig å nevne at jeg ikke aner hvordan det blir, så dette er egentlig bare tipping fra min side
 12. Personlig har jeg ikke sansen for et spill hvor items spiller en så liten rolle. Nå vet jeg ikke om du har noen informasjon som tilsier at det blir 10% eller ikke, men hvis det blir så lite gearavhengig så tror jeg det lett kan bli kjedelig. Hvorfor skal man da raide hvis man like gjerne kan finne en crappy item med å soloe quests? Så klart er det sikkert gøy å se nye bosser og nye dungeons, men jeg har på følelsen at uten den ekstra bonusen med å ha fine rewards ved bosskills blir det vanskelig å motivere seg for raids etter hvert tror jeg. En annen sak som wow gjorde var at det ble en naturlig vanskelighets grad på instancer. Dvs at man måtte ha gear fra en tidligere instance for å klare neste (som oftest). Hvis gear spiller så liten rolle kan man vel i teorien starte rett på de vanskeligste (hvis de ikke setter noen begrensninger om at man må ha quester eller lignende fra tidligere instancer). Jeg tror de må finne en mellomting av dette og wow. Mulig at gear spilte en for stor rolle i wow, men jeg tror det er mye værre om gear ikke har noe å si.
×
×
 • Create New...